Results 1 to 10 of 79
Like Tree18Likes

Thread: Sezonul 46 (20 Octombrie)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Rubenito daca eu nu mai trec la nivelul urmator din motivele explicate mai sus,atunci jucatrii mei la sf sezonului tot vor pierde o stea?
    de ex:am atacant de 5 stele daca trec la nivelul urmator o sa fie de 4 stele..SI DACA NU TREC nu ramane tot de 5 stele?

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by costycosty View Post
    Rubenito daca eu nu mai trec la nivelul urmator din motivele explicate mai sus,atunci jucatrii mei la sf sezonului tot vor pierde o stea?
    de ex:am atacant de 5 stele daca trec la nivelul urmator o sa fie de 4 stele..SI DACA NU TREC nu ramane tot de 5 stele?
    Nu vor pierde o stea.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    5-0 in Cupa, 4-0 in Liga!
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Quote Originally Posted by costycosty View Post
    Daca te retrogradezi nu ti se scade nimic tot de 5 stele ramane , doar daca treci la nivelu urmatori scade cate o stea la jucatori

Deocamdata sunt pe primu loc in campionat la egalitate de puncte cu locu 2 dar un golaverag mai bun , ii cam strans campionatu asta intre primele 4 locuri , ala de pe 4 ii la 3 puncte distanta ...
    In U.C.L. inca nu am jucat

As avea o intrebare ( in special pentru moderatori ) si nu vreau sa fac topic nou pentru asta fiindca vad ca activitatea din acest topic este mai mare
    Vad ca au fost adaugate cateva embleme si echipamente oficiale ale unor echipe nu prea cunoscute si nu dau nume ca sunt destule , nu este posibil sa fie facute si echipamente pentru vre-o echipa romaneasca in special Steua Bucuresti m-ar interesa pe mine ?