Results 1 to 10 of 79
Like Tree18Likes

Thread: Sezonul 46 (20 Octombrie)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Nu stiu ce se intampla , echipa nu mai joaca nimic ... numai note mici ia , debea m-am chinuit sa castig azi cu 2-0 contra o echipa de 2 stele in campionat ... rezervele ia note mai bune ...ce as putea sa fac sa ridic forma echipei inapoi ?

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by Bogdan Astefanei View Post
    Nu stiu ce se intampla , echipa nu mai joaca nimic ... numai note mici ia , debea m-am chinuit sa castig azi cu 2-0 contra o echipa de 2 stele in campionat ... rezervele ia note mai bune ...ce as putea sa fac sa ridic forma echipei inapoi ?
    Le dai prime de victorie?
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Newbie
    Mno, am batut-o cu 4-0, las-o ca se invata, anul trecut a luat campionatul iar eu am iesit pe 2. Payback anul asta

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by Costel Capac View Post
    Mno, am batut-o cu 4-0, las-o ca se invata, anul trecut a luat campionatul iar eu am iesit pe 2. Payback anul asta
    Bafta :P
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Quote Originally Posted by PricopGeorgeCătălin View Post
    Le dai prime de victorie?
    Da le dau 900K in campionat si 1.200M in C.L. , maxim e 1.600M ( prima asta o dau in semifinala si eventual C.L. si si meciuri importante din campionat )
    Pana acum 5 zile totul a mers normal cu note bune , dupa ce am luat bataie specificata mai sus nu stiu ce a inceput sa se intample ....
    Pentru campionat de bat 4 echipe locu 1 are 2 puncte avans fata de locurile 2 , 3 si 4 deci locurile 2 , 3 si 4 sunt la egalitate de puncte ...
    In U.C.L. am facut egal acasa in prima runda din sferturi , nu stiu ce sanse am in deplasare avand in vedere ca tipu are calitatea mai buna ca mine ...