Din curiozitate citi tokeni a-ti dat cel mai mult la o licitatie?
Incep eu si cred ca sunt cel mai nebun 50T si am pierdut si licitatia.)
Din curiozitate citi tokeni a-ti dat cel mai mult la o licitatie?
Incep eu si cred ca sunt cel mai nebun 50T si am pierdut si licitatia.)
am vazut o poza care a licitat pana pe la 120 de tokeni ..deci..cine stie catte licitatii dubioase mai sunt
101 am dat cel mai mult.
Learn how to play with us on www.topeleven.info and find out the best informations
salut am si eu o problema am cumparat tokenuri de la google play mi-au luat bani si acum nu mai imi dau tokenurile 25 de euro cum pot face sa fac reclamatie la acest site ca nu stiu marius_italia91@yahoo.com va rog datimi un mail cu detaliile va multumesc
am dat la licitaie pe un jucator aproape 59 de T si in final am pierdut ( cred ca era bot sau ceva fiinca cand m-am uitat la echipa lui scria la tot TEST , la bani scria 999999999 $ )
ionutz: alta chestie care ma uimeste la tine cum a fost si faza cu 200 euro ... daca licitezi pentru un jucator tu nu iti studiezi concurenta ? daca ai vazut ca are nelimitat cine stie ce hack o fi si nu ai nici o sansa pentru ca are si tokeni la fel de multi ca si bani ? nu e logic ?!
Learn how to play with us on www.topeleven.info and find out the best informations
Salut Maris, incearca sa trimiti un email la support@nordeus.eu (in limba romana e ok)
catalin : tot tipul asta zicea ca a bagat 200 euro in joc, acum zici ca se lupta cu unul ce avea nelimitata ... ce sa inteleg ?![]()