In sfaturi scrie: "Cãpitanul echipei:
Jucãtorul pe care il alegeti drept cãpitan ar trebui sã fie cel mai respectat din echipa. Ar trebui sã fie devotat echipei, sã fie printre cei mai abili si preferabil un lider. Aveti in vedere nivelul abilitãtii si nu luati in considerare forma. Când alegeti capitanul ar trebui sã scadeti 3 din nivelul abilitãtii dacã jucãtorul nu este devotat echipei ( nu are simbolul cu inima ) si sã adunati 2 dacã este un lider. Dacã tot aveti 2 jucatori cu aceeasi valoare este bine sã-l alegeti pe cel care este lider. Un lider va juca optim atunci când este capitan si va trage toatã echipa dupã el. Alegerea unui jucãtor nerespectat de ceilalti dãuneazã jocului echipei."

Intrebarile mele:
S1. De unde stiu eu cat de respectati sunt jucatorii?
S2. De unde stiu cat de devotat/abil/lider este un jucator?
S3. "Aveti in vedere nivelul abilitãtii si nu luati in considerare forma" ???


"Dacã alegeti aceastã tactica echipa va incerca sã joace mai mult cu pase pe culoar. Aceastã tacticã este utilã dacã aveti atacanti rapizi, iar fundasii adversi nu sunt prea rapizi si portarii nu sunt prea buni impotriva atacantilor in fazele unu la unu."

P1. Unde este aceasta setare? Eu nu gasesc nicaieri optiunea de pase la intalnire .. La stil de pase am doar Scurte, Mixte si Lungi

"Trisare:
Prin aceastã tacticã le cereti jucãtorilor sã incerce sã obtinã avantaje prin simulãri, tragerea adversarilor de tricou si prin alte comportamente nesportive. Puteti câstiga avantaje din folosirea acestei tactici dacã meciul are un arbitru potrivit pentru acest tip de tacticã. Un arbitru nepriceput (valoarea P) are dificultãti in aprecierea fazelor si dacã este si strict (valoarea S) puteti obtine lovituri libere sau chiar penalty-uri prin trisare sau puteti duce la eliminarea unui jucãtor adevers. Apãrarea va juca putin mai bine fiindcã poate sã tragã jucãtorii adversi de tricouri. Dar fiti foarte atenti in folosirea acestei tactici impotriva unui arbitru priceput mai ales dacã este si strict fiindca riscati sã oferiti adversarului multe lovituri libere sau penalty-uri si chiar sã aveti jucãtori eliminati."

T1. De unde pot selecta asta?
T2. De unde stiu cine ma va arbitra?


Multumesc!