Results 1 to 10 of 22

Thread: Top kk 11

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    minasthiryt, posteaza link-ul direct catre poza nu pot vedea pozele prin link-ul curet.

Nu stiu care-i problema de ai castigat doar atat dar sunt multi care joaca fara jetoane si au castigat trofee frumoase, am avut si eu un cont secundar pana la nivel 9 am avut 6 titluri locul 1, 2 locul 2, 5 CL, fara sa fiu prea activ, fara sa-i cunosc pe cei de la Nordeus si fara sa bag 1 jeton.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Rookie minasthiryt's Avatar
    Quote Originally Posted by PricopGeorgeCătălin View Post
    minasthiryt, posteaza link-ul direct catre poza nu pot vedea pozele prin link-ul curet.

Nu stiu care-i problema de ai castigat doar atat dar sunt multi care joaca fara jetoane si au castigat trofee frumoase, am avut si eu un cont secundar pana la nivel 9 am avut 6 titluri locul 1, 2 locul 2, 5 CL, fara sa fiu prea activ, fara sa-i cunosc pe cei de la Nordeus si fara sa bag 1 jeton.
    Pai vezi?! unde e vorba aia despre valoare? nu poti sa scoti doar explicatia: "asae jocul, echipele mici bat la greu echipele mari".

In fine hai ca nu mai am chef sa-mi fac draci pe jocul asta, ca si asa imi fac aproape in fiecare zi cand intru.
    ✰✰✰✰✰CFPI✰✰✰✰✰
    Since: Nov. 2010 - Now: Level 27
    - 1 - 0 - 1
    CF POLI IASI > http://forum.topeleven.com/team-show...poli-iasi.html

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by minasthiryt View Post
    Pai vezi?! unde e vorba aia despre valoare? nu poti sa scoti doar explicatia: "asae jocul, echipele mici bat la greu echipele mari".

In fine hai ca nu mai am chef sa-mi fac draci pe jocul asta, ca si asa imi fac aproape in fiecare zi cand intru.
    Bat la greu? Nu cred, e normal sa se intample des (per total) deoarece sunt peste 700.000 de ligi, probabil si mai multe... Nu-i normal daca ti se intampla multe tie si ai echipa mai buna.

Si eu mai pierd ca toata lumea dar tot am castigat trofee.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook