Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28
Like Tree2Likes

Thread: Renuntati la acestjoc facut special pentru indonezieni! Este pierdere de timp !

  1. #21
    Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Romania
    Posts
    12,976
    Nu exista asa ceva, iti pot garanta, singurul lor avantaj este ca sunt numerosi si din 10 e normal ca 1,2 sa aiba jetoane in prostie.
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

  2. #22
    Newbie
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    17
    Nu e prima persoana care spune ca au aparut roboti la licitatii.

  3. #23
    Famous A R R O W's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Neamț
    Posts
    1,005
    Nu văd în ce fel sunt avantajați indonezienii.. Mie nu mi-au făcut probemele și am 12 luni de joc

  4. #24
    Newbie
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2
    Cred ca ai dreptate intrun fel.pans acum cateva sezoane a fost ok dar si eu cred ca fac şmenuri.as vrea im comentariu de ls cineva de level peste 20 care sami spună daca sm sau nu dreptate.eu am patit di cu turci.astia daca investești cst mai mult te provoaca sa bagi mai mult,alfel nu mi-as explica cum poti sa pierzi vu o echipa inferioara,strategie Bună la 5goluri diferența, nu mi se pare ok oricât dr subiectiv m-ar crede unii sau altii dar asta e adevărul si discriminările nu apar in sezonul 1 sau zece pentru ca atunci stiu ca renunți usor,apar după sezonul 15,16 pentru ca atunci spui :daca tot sunt aici continui si așa am investit ceva ce mai contează. Ori cr ar spune lumea nu e corect 100% si in unele sezoane își bat joc dar eu iubesc jocul ăsta cu bune si rele"daca tot sm investit "

  5. #25
    Banned
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    14
    jocul este o afacere de facut bani
    daca nu ai tokensi nu faci fata la transferuri
    o alta problema- te bagi in datorii cumparand jucatori... nu e normal sa iti ia jucatorii in timpul sezonului,ci la sfarsit

  6. #26
    Apprentice Budau Ciprian's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    277
    Problema e că eu i bat pe aia mai mari că mine şi iau bătaie de la nişte găinari...cu mult mai mici faţă de mine,nuştiu cum au făcut ăştia jocu şi voi ce credeţi că ăştia de la Nordeus nu au şi ei pe acolo nişte şmecheri să te facă să cumperi tokenii,hai să fim serioşi ,mereu pe la începutu sezonului îţi bagă 10 15 accidentări în 4 5 meciuri,hop şi nu ai tratamente şi trebuie să cumperi tratamente cu tokeni şi după rămâi fără şi te face să bagi bani... trebuie să îşi scoată şi ei pâine ,na că tot hoţu ce vrei

  7. #27
    Newbie
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    34
    Asta arata calitatile voastre de manager. Poti cumpara jucatori cu putini tokeni, trebuie doar sa stii CAND(intervalul de ore) si toate aceste probleme apar la nivel mic, eu la nivel 26 cumpar jucatori de la licitatii cu un singur jeton si jucatori de 5 stele. Doar ca eu mai am si avantajul ca o buna perioada de timp nu am jucat dar intram lunar si am strans 250 jetoane, 500 tratamente si 700 pentru odihna, trebuie sa joci cu cap nu cu bani ca sa ai succes.

  8. #28
    Apprentice Mihai93's Avatar
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    London, United Kingdom
    Posts
    197
    Eu joc de 3 ani si daca intru zilnic termin campionatul pe locurile 1-3, doar cand sunt plictisit de joc si nu ma ocup de echipa atunci termin mai jos de locul 4.
    La transferuri trebuie sa gandesti umpic, nu licitezi la primul jucator "ochit" si nu cauti doar de 19-20 ani cu abilitate spre 6 stele pentru ca aia sunt cei mai cautati si la orice ora o sa ai inca 1-2 concurenti "incapatanati". Eu la transferuri caut prima oara ce am eu gaura, apoi vand din jucatorii de care nu am nevoie si astept jucatori spre 6 stele. Asa fac de cand joc si tot timpul am avut un 11 de 5,5 stele.

Page 3 of 3 FirstFirst 123