continuam sirul victorilor:D, 3-0 in cupa si 2-0 in CL...se pare ca ne asteapta 2 finale frumoase:D
Printable View
continuam sirul victorilor:D, 3-0 in cupa si 2-0 in CL...se pare ca ne asteapta 2 finale frumoase:D
Salutare :) Echima mea "Real Madrid Ro" Inca se mentine pe primul loc la o distanta de 10p ! Este primul sezon in care nu acord prime de joc in caz de castiga. Voi acordati prime de joc jucatorilor ? :)
Salutare Echima mea "Real Madrid Ro" Inca se mentine pe primul loc la o distanta de 10p ! Este primul sezon in care nu acord prime de joc in caz de castiga. Voi acordati prime de joc jucatorilor ?
suntem calificati in finala cupei, pt CL trebuie sa pastram avantajul de 2 goluri pentru a ne califica:D sper sa castig si azi in CL sa nu intrerup sirul victoriilor:D.. b cea mai mare e ca au fixat finala cupei la o ora dupa un meci greu din campionat dar sper sa functioneze solutia pe care o am in cap:D...
Si da, ModeratorRomania , dam prime de meci jucatorilor:P si anume : campionat -20k (a doua selectie), CL -40k a 3-a si cupa 80k max
e oficial:D, suntem in ambele finale si pastram in continuare prima pozitie in campionat, pb cea mai mare e ca sa accidentat un atacant ff bun pt care nu am rezerva si va trebuii sa joc 4-1-3N-1-1, sau poate reusesc sa gasesc un atacant bun si sa scap de emotii:P
Succes tuturor in continuare :D
am gasit atacantul:D..akm sa vedem cum se descurca in meciul de diseara:D
Attachment 26266Attachment 26267
\
Azi e meciul din cupa.. sper sa facem o figura frumoasa
Oleee Oleee..primul trofeu din CUPA:D
Attachment 26290
Mai putin pregatit...am probleme cu echipa/formatia.. Ma poate ajuta cineva???
Am vzt ms. Sper in continuare sa ne ajutam reciproc si sper sa mai invat si eu unele chestii la top eleven. Sper ca ma ajutati in caz ca mai am cateva intrebari :)))
Am câştigat CUPA, să sperăm că şi CL.........
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...42&oe=54348435
Ma poti adauga la prieteni sa iti pun 2 intrebari pe privat?
Bunn felicitari eu ma bat la campionat in ultimele 2 meciuri :)))
deci o zi frumosa o victorie cu 14-1 in campionat ce imi asigura primul loc..si bineinteles am castigat si CL :D o sa pun poza putin mai tarziu..am reusit tripla sezonu asta:D:D:D
Am câştigat campionatul fără să pierdem vreun meci, a fost o luptă relativ uşoară dar de lungă durată, abia ieri am reuşit să ne distanţăm considerabil iar astăzi am învins locul 2 cu 3-0.
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...18475572_n.png
Eu sunt pe 1 la 2 puncte de locul 2 si am ultimul meci la 23:05
Mamaa meaaa :)))) nicio infrangere nu mai zic de golaveraj pfooaaa. Daca nu te superi ce formatie ai jucat??? De ai asemenea rezultate
Attachment 26407
Am castigat si liga campionilor, si am ajuns pe locul 3 in cupa..
Razvan15 26/26 victorii numai zic de golaveraj... Poti pune o poza cu echipa si cu formatia ta?? Ce formatie folosesti si ce sfaturi de antrenor? Imi poti spune si mie?? Cum de dai atatea goluri ..