Particip
Printable View
Particip
Particip
Particip
Particip.
habar nu aveam ca sunt atati romani pe forum:))
eu in locul lor mas mai uita o data la meciul Brazilia - Germania de la mondialul asta:))
Particip
Particip.
Particip !
Particip
Particip
Este cam gata prima saptamana din urmatoru sezon,cu se face extragerea pentru castigator sau vei da la fiecare care a scris textul "Particip" si cum il revendicam ?
Ultimul înscris ne-a luat premiul :D , felicitări câştigătorului View Profile: Mihai Si Ioana Stan - Top Eleven Forum .
Sunt foarte bucuros sa aflu ca eu sunt castigatorul tricoului,multumesc frumos baieti si nu in ultimul rand tie catalin :)
felicitari
Felicitari
Felicitari castigatorului, si la mai multe concursuri de genul acesta!
Din păcate timpul limitat nu-mi permite să mai fac un videoclip aşa că Mihai şi Ioana Stan te rog să confirmi premiul, dacă se poate şi o poză, mulţumesc anticipat şi sper să rămâi un member activ!
Se va mai face vreun concurs de genu?
Am primit tricoul Catalin,multumesc frumos, deja am selectat pentru meciurile de acasa :)
Dovada:
http://is100.imagesocket.com/thumbs/...98402-o33h.png
P.S Da,voi ramane un membru activ atat cat timpu imi permite,eu am noroc ca intru pe forum dupa telefon si mai rar dupa pc.
Mulţumim tuturor persoanelor care s-au înregistrat, un nou sezon a început iar noi avem un premiu nou pentru voi, un tricou oficial al echipei AC MILAN, baftă!