Printable View
Quote: Originally Posted by A R R O W când anunțați câștigătorul? :mad: Urmatoarele zile...stai linisitit...iti primesti premiul...;):cool::D
Quote: Originally Posted by SuperDunk Urmatoarele zile...stai linisitit...iti primesti premiul...;):cool::D păi nu știu dacă eu sunt câștigătorul :cool:
Quote: Originally Posted by A R R O W păi nu știu dacă eu sunt câștigătorul :cool: Esti sigur...Daca nu esti,fac tam-tam si strig hotie...:))))))))))))
Quote: Originally Posted by SuperDunk Esti sigur...Daca nu esti,fac tam-tam si strig hotie...:)))))))))))) suntem 3 api :)) strigă și budau că el e antrenat de la chestia cu Juventus =))
Cam greu cu anuntatu
Quote: Originally Posted by Akaelite Ionutz Cam greu cu anuntatu asta e.. așteptăm
Nu va mai certati atat,eu voi fi utilizatorul lunii :)))))
Quote: Originally Posted by Mihai Si Ioana Stan Nu va mai certati atat,eu voi fi utilizatorul lunii :))))) Iar aberezi??????? :)))))))))))))
Quote: Originally Posted by Mihai Si Ioana Stan Nu va mai certati atat,eu voi fi utilizatorul lunii :))))) băi nu te-am văzut mai deloc pe forum ^_^
Fortza juve ,eu sunt boos aici :D