Frumoasa revenire :) trebuie sa ai si noroc :D
Printable View
Pentru returul de maine din Liga Campionilor, le-am marit prima 30k. Daca nu scot un rezultat acceptabil, ma gandesc ca pe viitor sa nu mai dau bani pe juniori. Nu vad sa se merite sa cheltui bani pe juniori si sa pierd impotriva echipelor cu jucatori peste 28 ani.
Edit: De aceasta data nu am mai avut emotii si am invins 4-0 in campionat.
http://vvcap.net/db/xHMI1a3s2zx5_gzA32-z.jpg
Sunt foarte suparat, am facut egal cu o echipa de 2 lei cu 2 fundasi am avut posesie 80% si la mine acasa.
In sfarsit un rezultat mai bun, victorie cu 3-1 in deplasare la locul 4, maine avem cu locul 3, speram la o victorie, pacat ca nu o sa fim la meci...
Si eu incep sa-mi revin,am ajuns pe locul 2 in acest moment(dupa ce eram pe 5 ).
Azi avem meci cu locul 3 si speram la un meci bun !
Am invins in deplasare la locul 5 cu 3-0. Astept meciul din liga campionilor de la ora 14:09. Sper sa-mi termin treburile pana atunci pentru a putea fi la meci.
Am invins cu scorul de 3-2 in deplasare insa nu am putut fi on si am jucat cu 1 om in - din minuntul 15. M-am oprit in optimi fiindca am pierdut acasa in tur 3-1.
Azi am batut ocupantu locului I in campionat trecand eu pe primul loc .
Din nefericire pentru mine CL sa incheiat azi desi am castigat returu cu 2-1 dar am pierdut in tur cu 3-1. Acum ma voi concentra mai mult in campionat si cupa desi am 3 accidentari grave de 6 zile, voi fi nevoit sa-mi iau noi jucatori.
31 de meciuri fara infrangere ;) Attachment 27555 Attachment 27556 si inca continui in CL si Cupa. Daca o tin tot asa sunt sanse sa fac tripla:D
Chiar nu ne-am asteptat la o asemenea victorie, 5-0 impotriva locului 3!
Attachment 27558
Plus, locul 2 a remizat, deci pentru prima oara in acest sezon suntem pe locul 1 la diferenta de puncte.
[QUOTE=PricopGeorgeCătălin;275813]Chiar nu ne-am asteptat la o asemenea victorie, 5-0 impotriva locului 3!
Attachment 27558
Plus, locul 2 a remizat, deci pentru prima oara in acest sezon suntem pe locul 1 la diferenta de puncte.
Succes in continuare!!
Am castigat fara probleme in campionat 6-0. Locul 2 a invins si el fara probleme 5-1, daca o tinem tot asa, campionatul se va decide in meciul direct. In tur am remizat 0-0.
5-0 la fel ca ieri, 2 rezultate foarte bune pentru noi, din pacate, primele 4 echipe au castigat azi toate.
5 minute pana la returul din cupa, in tur 1-1, am jucat in deplasare.
In seara asta ma- m calificat in Semifinala ( Cupa ) dupa ce am castigat detasat cu 4-0 ( retur ) dupa ce in tur am invins tot cu 4-0 :)
Pana acum in campionat nu am intampinat multe probleme. Am 13 victorii si 2 infrangeri. In Champions League sunt in sferturi iar in Cupa sunt in semifinale. Am sanse la tripla :D
eu din cupa am iesit de ceva vrme..CL merge bine.. campionatul iarasi(primul loc)..sper sa o tin tot asa:D
Astazi nu am fost la meci insa am castigat in deplasare cu 4-1. Am pierdut 2 jucatori importanti, noroc ca isi revin chiar inainte de meciul decisiv, cel cu locul 2.
asa sta treaba la mine cu prima echipa
Attachment 27624
Attachment 27625
Attachment 27626
8-0 in campionat, maine avem meci direct cu locul 2, speram la o victorie !
22 de minute pana la CL... meci greu!
succes!!.. 17-0 sa le dai:P
Am castigat acasa cu usurinta 8-0. Voi incerca ca la urmatoarele meciuri sa joc cu rezerverele sa nu intalnesc vreo accidentare pana la meciul cu al 2-lea loc.
Incredibil, 5-1 impotriva locului 2, care a trecut pe 3, iar maine o sa jucam cu locul 3 care a trecut azi pe 2, deci 2 meciuri la rand cu locurile 2.
Daca castigam si maine, obtinem un avantaj de 7 puncte si campionatul ar fi ca si castigat.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...04d1e92147c799
Pregatiti pentru CUPA!
Merg foarte bine in campionat sunt la 9 puncte de locul 2. In Champuons League am ajuns in semifinala iar maine joc turul semifinalei din Cupa :D. Va doresc succes tuturor si hai sa obtinem toate 3 trofeele.
Din pacate doar un 0-0 in campionat, partea buna am ramas la 4 puncte de locul 2.
Maine meci pentru golaveraj cu ultimul loc.
Attachment 27695
cam asa stau pana acuma in campionat, ce parare aveti?
in Liga Campionilor am ajuns in semi-finale, si in cupa am fost eliminat inca din preliminarii..