1Likes
-
1
Post By PricopGeorgeCătălin
-
Grand Master
Salut si imi cer scuze ca nu am ajuns sa-ti raspund.
1. Sunt diferite chestii care au fost schimbate intre timp, primul tutorial care l-am scris undeva pe la 1,2 ani deci s-au schimbat unele lucruri.
Referitor la formatie, daca eu as avea de ales ce formatie sa joc, as alege (3-1-2-2-2) pentru mine a fost cea mai de succes formatie, dar nu tot timpul gaseam jucatori pentru aceasta formatie si trebuia sa aleg o alta asezare.
Procentele de care vorbesti tu nu sunt facute publice, doar developerii stiu aceste date.
Doar tu poti sa-ti gasesti formatia cea mai buna, eu de regula folosesc cei mai buni 11 jucatori ca sa-mi creez formatia de joc, chiar daca asezarea lor arata parca venita de pe alta planeta.
Eu unul nu cred in "counter-formation" PORCARII
, timp, jetoane, bani, pierduti aiurea. Dar fiecare e liber sa-si creeze propriul stil.
2. Da, este adevarat ca jocul genereaza grupele in functie de calitatea echipelor.
Cat despre antrenamente, nu prea mai joc deoarece s-au facut anumite schimbari la acest capitol.
Pe noua echipa nu joc meciuri amicale si nici nu-mi antrenez jucatorii (niciodata), pot sa aiba conditia 300%.
Nu se merita sa-ti accidentezi jucatorii pentru cateva puncte de abilitate, e destul de greu sa strangi pachete rosii.
3. Jocul genereza o lista de jucatori la inceputul sezonului, acestia sunt tineri (18-20 ani), lista o poti gasi in prima zi a sezonului, daca esti in Romania si vrei sa gasesti acesti jucatori e bine sa te loghezi intre ora 6-6:30, imediat dupa ce se deschid serverele pentru noul sez.
PS: Sunt foarte scumpi comparativ cu restul, unii sunt mai scumpi ca cei de la impresar.
Lista arata cam asa
4. Orele 17-19 sunt orele de varf in joc, deoarece ora 17 in Romania inseamna 21; 22 in Asia, zona de unde provin cei mai multi jucatori de Top Eleven.
Teoretic ar trebui sa fie mai multa lume la licitatie si ai sanse mai mari sa obti o suma mai mare pentru jucatori dar nu-i ceva 100%.
BAFTA!