Bafta ! Si victorie in Cupa ! :)
Printable View
asa sta treaba la mine. Avem un inceput bun dar in cupa o sa fie greu..am prins numai cu echipe cu nivel mare, cel mult pana in finala putem ajunge.
Attachment 28528
Multumesc pentru incurajare Stratila Alexandru :)
M-am calificat in cupa , dupa ce am fost invins cu 2-1 in deplasare am castigat surprinzator azi cu 5-1 , nici nu ma asteptam :)
Momentan o ducem foarte bine, speram ca pe viitor sa ramanem in top ca pana acum! :D
De toata jena.
Attachment 28575
Attachment 28574
Attachment 28576
In Cupa am trecut in runda urmatoare dupa o victorie cu 5-1 ! :)
Attachment 28586
Iar azi in campionat am castigat cu 6-0 !
Attachment 28587
Felicitari si bafta in continuare, Alexandru!
Victorie azi in deplasare cu 4-1 in meciul pentru locul 1 iar la ora 21:18 avem meci in liga campionilor cu ocupanta locului 2. Maine la ora 13:06 meci usor in campionat iar la 20:14 meci in cupa iar cu un adversar greu de lvl 3 cu calitate peste mine insa valoarea echipei sub a mea.
ohohohooo.. infrangere 4-1 in liga campionilor, am uitat de meci si mi-au ramas jucatorii cu 2 fundasi in atac ca am facut azi experimente iar.. :))
Dada :)) .. totusi, nu e o scuza ca am avut fundasi in atac pentru infrangere. Alcantara Ml si long(nu stiu cum) Mr pana acuma au luat 9-9-8/9-8-9 si astazi 6 amandoi, m-au dezamagit :( .. :)) Am cel putin locul 2 in grupa si incerc sa-mi iua revansa in retur. :D Are echipa la valoare mai mica insa la calitate ma depaseste, eu nu transfer peste 23 de ani..
azi am deblocat Autobuzul, cu o victorie 2-0.
Attachment 28625
Un autobuz d-ala am si eu nevoie in aparare in meciul de astazi. :-<
Victorie fara probleme in campionat cu 5-0. Meci greu diseara in cupa la 20:14, imi pun alarma sa nu mai uit de el ..
Ne poti spune si voua cum ai reusit ? eu am luat bataie de la cea mai slaba echipa din campionat incercand sa fac aceasta realizare ...
Infrangere in cupa 1-0 in deplasare ...
Victorie in campionat 4-2 cu o echipa mediocra si in continuare sunt la 6 puncte de lider ...
Eu am reusit o victorie in cupa 2-0 ,urmeaza meciul din campionat si ne dorim o victorie pentru a ne detasa in fruntea clasamentului ! :)!! :)
Attachment 28636
astea sunt detaliile:
Attachment 28666
Attachment 28667
Attachment 28668
Victorie cu 3-0. Prima data cand folosesc 4-4-2 si a mers bine. Am inceput cu un fundas in atac dar am observat la timp pentru a-l schimba.
Victorie in campionat cu 5-0. Deseara meci in liga campionilor unde in tur am pierdut cu 4-1.
Cam asa se fac transferurile :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...9daa8210d80b48
Nu e vorba doar de noroc, trebuie sa urmaresti piata de transferuri.
Inca un transfer bun, 4 jetoane...
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...56067781_n.png
Attachment 28747
Si mie imi merge bine. Primul loc in grupe CL fara infrangere, mai am azi un meci in cupa in care trebuie sa bat din nou iar in campionat sunt la 1 punct diferenta fata de leader. Per total e bini' di' tat' :D
Ieri am avut primul egal din acest sezon 1-1 ! Din pacate nu am urmarit meciul !
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Victorie in cupa 1-0 insa meciul asta m-a lasat fara tratamente .. 2 jucatori accidentati 6 zile insa am folosit 30 tratamente pentru ai "repara" .. urasc cand din senin se mai trezeste cate un jucator accidentat..
Azi am castigat in deplasare cu 5-2 in campionat,diseara avem in cupa si sper la un meci bun ! :)
Attachment 28794
Joaca 4-3-3 eu 4-1-3(mr,mc,ml sageti mr/ml)-2 .. de obicei am probleme cand joc vs 4-3-3 insa in caz de ceva schimb in a 2-a repriza 4-4-2 ..
Victorie cu 5-0 in campionat, nu ma asteptam sa fie chiar asa usor. Inca un jucator accidentat pentru 4 zile, 3 jucatori pe ziua de astazi ..