Bravo!
Printable View
Infrangere cu 3-0 acasa,si se pare ca vom avea cateva emotii la castigarea acestui campionat,pentru ca suntem la un pct diferenta de locul 2 si maine avem meci greu ! :|
Victorie mare azi cu un adversar care credeam ca imi va face probleme mari si care lui ar trebui sa-i multumesc ca a fost primu care la invins pe fostul lider si la detronat in favoarea mea ... i-am " multumit " cu un 8-0 :))
Deja sunt campion cu o etapa inainte , nici nu ma gandeam la campionat pana acum 4 etape , am avut un noroc urias :)
TRIPLA CU NR. 2 E AICI :D:D:D
Am castigat si finala CL cu 2-1:D
Felicitari!!!
Eu nu am avut norocul tau.
Eliminat din Cupa in sferturi
Locul 3 in CL, pierdut la penalty
Iar in campionat primul loc cu 17 puncte diferenta de locul 2.
Sunt bucuros ca m'am axat de la inceputul sezonului pe campionat si am reusit. 3 sezoane si de 3 ori castigator al campionatului. Sezonul viitor nu voi mai avea treaba cu transferurile asa mult (am o echipa mai stabila) si sper sa incerc macar un prim loc in CL sau Cupa, pe langa campionat.
Sunt bucuros pentru 2 realizari frumoase in sezonul acesta: "Parcheaza Autobuzul" si "Joc Terminat"
La fel ca si sezonul trecut, doar locul 2 in CL, locul 1 in liga si locul 1 in cupa, asteptam sez. viitor, speram sa fie unul mai bun :D
Din pacate ptr mine sezonu asta in campionat am terminat pe locul 5, in CL am jucat Finala si am pierdut la lovituri cu 3-4, iar in Cupa am castigat finala cu 2-1. Imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum dar am avut mult de lucru,o sa incerc sa fiu mai activ un pic. Mult succes tuturor Castigatorilor si invinsilor!
Si campionatul este al nostru ! :)
Attachment 29804
Victorie cu 8-0 in campionat.
Campionat- Primul loc
CL- Al 2-lea loc
Cupa- Al 3-lea loc
Daca as fi fost mai atent, as fi avut sansa la tripla. Echipele din cl si cupa fiind mai slabe ca mine.. Am castigat impotriva celor bune si am pierdut impotriva celor mai slabuti. Asta e, sper ca urmatorul sezon sa fie mai bun!
Attachment 29855
O lista frumoasa de transferuri dar mai ramane sa-i transferam :))
Mda... suntem deja pe minus, sa vedem cum facem rost de bani :))))
Primul jucător transferat, să sperăm că o să şi marcheze.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...d8c4151c202daa
Ce credeti , a meritat 21 Tokeni si 121M ?
http://i62.tinypic.com/biqmiq.jpg
Eu cred ca am dat cam mult pe el dar adversaru nu vroia sa se lase deloc batut ... si asa cred ca am castigat ca nu mai avea tipu Tokeni ...
Victorie in cupa 6-0. Deci ceva nu e in regula cu ml-ul meu .. S-a accidentat prima data, cand si-a revenit in urm meci a intrat titular si iar s-a accidentat. Azi si-a revenit si l-am bagat in cupa si din nou accidentat.. devine enervanta chestia.. macar de-i da unu un picior in cap, ii rupe o coasta ceva dar nu spune nimic, din senin se accidenteaza si sta pe banca mai mult de o gramada. In minuntul 3 l-am pierdut si pe Boateng, cel mai bun jucator, n-a mai putut continua meciul 16 zile sta pe banca..
Noul lot pentru acest sezon !
Attachment 29942
In cupa victorie cu 2-0 ! :)
Am gasit un jucator recunoscut la licitatii =)))
Poza nu e fake si eu m-am uitat de mai multe ori la ea , i-am dat si refresh la joc ca sa vad daca nu-i bug sau ceva ...
http://i57.tinypic.com/betw9e.jpg
Victorie in cupa 4-0 :))
M-am calificat si eu mai departe in cupa cupa 0-2 in deplasare si 1-1 acasa ( am incercat sa fac realizarea cu autobuzul ... )
Victorie 3-0 in cupa, 9-0 general. Alt jucator pe banca pentru 4 zile, deja nu mai suport .. La licitatii nimic bun, tanar si abilitate..
In cupa am trecut mai departe dupa un 2-0 acasa si 1-1 in deplasare ! :)
Victorie chinuita in campionat dupa ce mi-a fost eliminat un mijlocas 1-0. Sper la o victorie maine in cupa si campionat.
Doar un 2-0 in CL, din pacate majoritatea au primit note mici, am ratat in prostie.... Dar per total e bine ca am luat toate cele 3 puncte.
40 de goluri in 4 meciuri, 0 primite... va urma!
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...c9a63f13827df5
Victorie 6-0 in CL si MC-ul Yldiz accidentat 2 zile. Sunt curios daca in fiecare zi pierd cate un jucator :))