Ieri victorie cu scorul de 5-1 ! :)
Azi avem un meci greu cu locul 3 :)
Printable View
Ieri victorie cu scorul de 5-1 ! :)
Azi avem un meci greu cu locul 3 :)
sa rezolvat campionatul...3-1 cu locul 2 si 4-0 cu locul 3...urcand la 9 puncte din 9 disponibile...in ultima etapa avem cu locul 4 dar e ca si castigat campionatul...sunt in finala cl si joc cu aceiasi echipa ca in sezonul trecut pe care am invins-o cu 5-0...dar sezonul asta are echipa mai buna de cat a mea...sa speram ca avem bafta si nu le vine pe chelie la jucatori sa ia note de 5 si 6 chiar in ultimul meci:))
Aseara am fost eliminati din Champions league in semi-finala, ne multumim si cu locul 3, astazi am castigat cupa dupa ce am trait periculos pana in minutul 111, mai asteptam si campionatul.
http://i59.tinypic.com/2ec45me.jpg
http://i59.tinypic.com/10iggf8.jpg
Azi mi-am asigurat locul 2 in Campionat, tragem tare pentru locul 1 ( 1 punct diferenta - adversarul are meciuri mai grele )
La 13.34 - finala Cupei. Un oponent destul de puternic - sper sa ii facem fata.
Victorie grea cu 2-1 in campionat. Se pare ca locul 1 se va decide in ultima etapa cand avem cu locul 2, diferenta dintre noi e de 1 punct iar maine vom avea amandoi meciuri usoare.
Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk
Din pacate nu am reusit sa depasim adversarul din Finala Cupei.
Sezonul asta ne multumim cu locul 2 :)
Victorie importanta cu locul 3,cu scorul de 1-0 cu un gol in minutul 89 :)
Asa dar am urcat pe 3 :D
Nu a fost un meci chiar asa usor, cat pe ce sa ma incurc. Victorie cu 1-0 gol in 79. Am pierdut amc-ul si maine joc 4-4-2 in meciul ce v-a decide campioana. Daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi la 4-4-2, va rog s-o faceti. Multumesc!
Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk
Eu am batut cu 4-3-1-2, dar nu iti pot garanta si tie asta sau incearca 4-3w-3
finala CL castigata cu emotii, cu 8 goluri...condusi cu 2-0 pana in minutul 36.....campionatul e castigat..avem 7 puncte din 6 posibile...asa ca sezonul asta iar luam doar dubla.
Attachment 31286
Attachment 31287