Iar incep accidentarile, 5 jucatori in 2 zile... Victorie cu 10-0 in campionat, nu mai am nicio speranta pentru CL, voi juca 5-1*dmc*-3*mr,mc,ml*-1
Attachment 30789
Printable View
Iar incep accidentarile, 5 jucatori in 2 zile... Victorie cu 10-0 in campionat, nu mai am nicio speranta pentru CL, voi juca 5-1*dmc*-3*mr,mc,ml*-1
Attachment 30789
Inca un mare noroc sezonul asta , m-am calificat mai departe in CL cu un gol in minutu 90'
Am castigat acasa cu 3-2 si in deplasare adversaru' avea 1-0 si eram eliminat daca nu ar fi venit acest gol din minutu 90'
http://i60.tinypic.com/dqkqif.jpg
http://i60.tinypic.com/2r7qbus.jpg
Victorie aseara in campionat 4-0 si azi cu 7-1, maine doua meciuri cupa si campionat.
Infrangere cu 3-1 in CL si s-a incheiat. Nici nu ma asteptam sa ma mai calific, prea multe accidentari m'au lovit in 2 zile..
Ieri am avut o victorie in CL cu scorul de 3-0 si un 0-0 in campionat ! :)
Daca am fi invins am fi urcat pe locul 2 ,dar asa ramanem pe 3 momentan :)
Victorie impotriva locului 3 cu 3-0. Inca 1 jucator accidentat, 6 in 3 zile. Maine am meci greu si nu stiu ce tactica voi juca, probabil pun un DC in loc de MC ca am ramas fara si nu pot doar intr'un mr si ml..
Ieri am invins cu 8-1 iar locul 1 a pierdut cu 2-1 si am urcat pe primul loc. Am sanse sa castig campionatul, la inceputul campionatului dupa rezultatele slabe vs echipe de la coada, ma vedeam maxim pe locul 3.
Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk
Si eu ma gandeam la un loc 3 cand am vazut cu ce echipe am cazut in campionat dar in acest moment sunt lider cu 12 puncte avans :)
Eliminat din Champions League , dupa o remiza 1-1 acasa inca o remiza 0-0 in deplasare si am fost eliminat din cauza golului primit acasa ... ce-l mai rau imi pare ca am uitat de meci si il puteam urmari :(
Sincer nu m-am asteptat sa ne calificam mai departe, dar am reusit, 20 de minute de glorie in care am reusit sa marcam de 5 ori.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...fa1ef4d0dc66e7
victorie 8-0 in campionat. urmeaza meciuri grele.
Campionat locul 1, cupa semi-finale, champions league semi-finale, e posibil sa fac tripla anu asta? Sa speram.
Cu un pas in finala cupei, dupa ce am invins adversarul in ultimele minute.
http://i60.tinypic.com/2hxn03a.jpg
Victorie impotriva locului 4 cu 3-2. Saptamana asta am meciuri grele..
5-0 in cupa si 5-0 vs locul 3, o zi perfecta!
Un pas mic pana in finala Cupei
Attachment 31058
Victorie in campionat cu 3-1. Dupa marcarea golului de 2-1 au avut 2 ocazii una dupa alta scapand singur cu portarul insa am scapat fara gol iar in 82 portarul a respins mingea dupa o lovitura de cap. In 87 Lewandowski reuseste dubla si am obtinut victoria.
Victorie in campionat cu scorul de 6-2, urmeaza meciuri grele si importante. Ne pregatim pentru semi-finala din UCL de la ora 19.
Victorie cu 4-0 in deplasare la locul 3. Un rezultat la care nu m-am asteptat, in prima repriza am avut 1-0 insa am fost dominati la posesie si suturi.
salut baieti!...scuzati-mi absenta..am avut mult de lucru si nu am avut timp de pc...la mine, ca de obicei, sfarsitul de sezon e cu emotii...sunt pe 1 in campionat la 4 puncte dar urmeaza 3 meciuri cu locul 2, 3 si 4.:D...in cl am castigat cu 4-1 in tur, deci sunt cu un pas in finala...si cupa am fost eliminat in sferturi dupa 2 egaluri 1-1 acasa si 0-0 in deplasare. Bafta va urez si o zi buna!
Victorie 4-0 cu locu 2 , un scor neasteptat si este cel mai rapid campionat castigat pana acum :)
La mine sfarsitul de sezon incepe sa mearga cam prost,dar speram sa ramem in primii 4 ! :)
Infrangere astazi in campionat insa raman pe locu 1 la 2 puncte distanta de locul 2, 2-2 in Cupa la mine acasa si 3-4 in retur la el acasa, asta ma califica in finala cupei, astept returul de semi-finala UCL de maine 2-1 pentru el in mansa tur, speram ca golul marcat va cantari enorm pentru finala din champions league.
2 victorii chinuite dar bune, 2-1 si 3-1, azi speram sa trecem in finala CL.
Ieri - victorie in Campionat cu 3-1 - stau linistit pe locul 2 la 4 pct de locul 1 si 8 pct de locul 3.
In cupa un slabut 1-0 in retur, dupa un zdrobitor 4-0 in tur - maine finala Cupei.
Victorie in campionat cu 3-0. 2 accidentari de 5 zile, ml-ul si dmc-ul la 5 minunte dupa ce l-am bagat pe teren.
Ieri victorie cu scorul de 5-1 ! :)
Azi avem un meci greu cu locul 3 :)
sa rezolvat campionatul...3-1 cu locul 2 si 4-0 cu locul 3...urcand la 9 puncte din 9 disponibile...in ultima etapa avem cu locul 4 dar e ca si castigat campionatul...sunt in finala cl si joc cu aceiasi echipa ca in sezonul trecut pe care am invins-o cu 5-0...dar sezonul asta are echipa mai buna de cat a mea...sa speram ca avem bafta si nu le vine pe chelie la jucatori sa ia note de 5 si 6 chiar in ultimul meci:))
Aseara am fost eliminati din Champions league in semi-finala, ne multumim si cu locul 3, astazi am castigat cupa dupa ce am trait periculos pana in minutul 111, mai asteptam si campionatul.
http://i59.tinypic.com/2ec45me.jpg
http://i59.tinypic.com/10iggf8.jpg
Azi mi-am asigurat locul 2 in Campionat, tragem tare pentru locul 1 ( 1 punct diferenta - adversarul are meciuri mai grele )
La 13.34 - finala Cupei. Un oponent destul de puternic - sper sa ii facem fata.
Victorie grea cu 2-1 in campionat. Se pare ca locul 1 se va decide in ultima etapa cand avem cu locul 2, diferenta dintre noi e de 1 punct iar maine vom avea amandoi meciuri usoare.
Din pacate nu am reusit sa depasim adversarul din Finala Cupei.
Sezonul asta ne multumim cu locul 2 :)
Victorie importanta cu locul 3,cu scorul de 1-0 cu un gol in minutul 89 :)
Asa dar am urcat pe 3 :D
Nu a fost un meci chiar asa usor, cat pe ce sa ma incurc. Victorie cu 1-0 gol in 79. Am pierdut amc-ul si maine joc 4-4-2 in meciul ce v-a decide campioana. Daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi la 4-4-2, va rog s-o faceti. Multumesc!
Eu am batut cu 4-3-1-2, dar nu iti pot garanta si tie asta sau incearca 4-3w-3
finala CL castigata cu emotii, cu 8 goluri...condusi cu 2-0 pana in minutul 36.....campionatul e castigat..avem 7 puncte din 6 posibile...asa ca sezonul asta iar luam doar dubla.
Attachment 31286
Attachment 31287