Le da tuturor(e administrator frate...),ar fi penibil sa dea doar la un singur om...
Ar fi șmecher...Fain ar fi să nimresc și eu :D
11-15-2014
SuperDunk
Quote:
Originally Posted by A R R O W
Păi așa sunt multe echipe...
Daca ar fi pe primul tricou,ar fi prea simplu,si s-ar umple forumul de articole...Asa zic eu ca e mai interesant...
11-15-2014
SuperDunk
Quote:
Ar fi șmecher...Fain ar fi să nimresc și eu :D
Are doar 3 posturi admin-ul...Deci trebuie sa fie ceva important(cred ca se va tine de cuvant cu concursul)...Si concursul tine 2 zile...se termina azi la ora 12...asa ca nu vine tot forumul la ''cersit''...:))))))))
11-15-2014
A R R O W
Quote:
Originally Posted by SuperDunk
Are doar 3 posturi admin-ul...Deci trebuie sa fie ceva important(cred ca se va tine de cuvant cu concursul)...Si concursul tine 2 zile...se termina azi la ora 12...asa ca nu vine tot forumul la ''cersit''...:))))))))
Acolo zice că mâine la 23:59
11-15-2014
Bogdan Astefanei
Quote:
Dacă una din culorile principale e negru sunt doar două echipe cu culoarea nagră pe tricoul principal (4 cu Dormunt și Șahtior) și alea-s Inter și Juve, dacă nu mă înșel.. Pot fi mai multe, asta e părerea mea
Nu cred ca se refera neaparat la tricouri , scrie " Una dintre culorile echipei " , cred ca si emblema face parte din aceasta categorie ...
11-15-2014
PricopGeorgeCătălin
U Cluj :))) (glumesc).
O sa oferim la toti cei care ghicesc echipa! BAFTA BAIETI!
11-15-2014
SuperDunk
Quote:
Originally Posted by PricopGeorgeCătălin
Pricop,s-au mai organizat concursuri ca acesta???Sau acesta este primul???
11-15-2014
A R R O W
Quote:
Cee? Dai și tu un pont? :D
11-15-2014
Bogdan Astefanei
Quote:
Banuesc ca o fi vre-o echipa la care nu prea se asteapta nimeni ... daca ar fi Juventus ar trebui sa se dea gratis multe seturi , mi-am dat seama de o echipa dar deja e prea tarziu , am postat deja ...