Un început destul de slab de sezon. În campionat am strâns 5p în 3 etape, în UCL am o înfrângere, dar am meci diseară cu cea mai slabă echipă din grupă (sper să nu se întâmple vreo surpriză neplăcută), iar în cupă sunt ca şi calificat.
Printable View
Un început destul de slab de sezon. În campionat am strâns 5p în 3 etape, în UCL am o înfrângere, dar am meci diseară cu cea mai slabă echipă din grupă (sper să nu se întâmple vreo surpriză neplăcută), iar în cupă sunt ca şi calificat.
Vad ca stai foarte bine cu tokenii, dupa parerea mea...Ai putea sa filezi jucatorii liberi de contract daca exista asa ceva la nivelul tau si sa ii vinzi dupa..Alta optiune nu vad, decat sa cumperi bani cu tokeni ..
Iata si ce inceput "SENZATIONAL" am avut eu >.<Attachment 33097
Inceput perfect de sezon
3 victorii - niciun gol primit
Liga Campionilor - un meci jucat si castigat
Cupa - am trecut de primul tur, la al doilea am castigat cu 4-0 in deplasare
Bafta tuturor !
Victorie in campionat 3-0
Astept meciu din CL :)
12-1 golaveraju liga campionilor după 2 etape
Victorie cu 4-1 in UCL deja 6 puncte din primele 2 meciuri.
Sunt la nivelul 32 si de la inceputul sezonului nu am gasit la licitatii nici un jucator de nivel 179. Stie cineva de ce ? Am gasit 2, 3 de nivel 175 si intru de cel putin 10 ori pe zi .
Poate nu are nimeni de vânzare.. La nivel mare sunt puțini playeri, deci puțini jucători... La un moment dat vor apărea și de cât vrei tu
Joc de aproape 3 ani si nu am intalnit asa ceva , plus ca am prieteni la care apar multi jucatori de nivelul meu .
Cupa asta ma evita mereu ,am un ghinion de moare lumea.
Am luat 3 rosii.
Attachment 33121