Results 1 to 10 of 26

Thread: Calitate vs Abilitate Speciala

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous A R R O W's Avatar
    Eu am un jucător de 79 cu marcator 1 la 1 și e mai bun ca un atacant de 83 pe care îl am...

Champion SuperDunk's Avatar
    Quote Originally Posted by A R R O W View Post
    Eu am un jucător de 79 cu marcator 1 la 1 și e mai bun ca un atacant de 83 pe care îl am...
    Are nationalitate Georgiana,si nici nu e asa de tanar...

Famous A R R O W's Avatar
    Quote Originally Posted by SuperDunk View Post
    Are nationalitate Georgiana,si nici nu e asa de tanar...
    Păi și celălalt atacat de 85 are tot 25 de ani.. și are 9 goluri în 7 meciuri în sezonul ăsta

Quote Originally Posted by A R R O W View Post
    Păi și celălalt atacat de 85 are tot 25 de ani.. și are 9 goluri în 7 meciuri în sezonul ăsta
    Dar alta nationalitate...Serbii sunt mai buni ca Georgieni de 100 ori...

Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Dar alta nationalitate...Serbii sunt mai buni ca Georgieni de 100 ori...
    Conteaza si nationalitatea ? daca da , asta nu am stiut-o pana acum.

Depinde si de jucator , nici eu nu prea inteleg partea asta dar uneori mai pastrez jucatori din sezonul anterior care sunt de 4 stele , chiar si atacanti si sunt la fel de buni sau chiar mai buni ca cei care ii cumpar noi de 5 stele , nu stiu sigur dar cred ca conteaza si cat de bine se integreaza in echipa , de exemplu sezonu asta am schimbat toata echipa si chiar daca sunt cel mai bun din campionat vad ca am dificultati ...

Quote Originally Posted by Bogdan Astefanei View Post
    Conteaza si nationalitatea ? daca da , asta nu am stiut-o pana acum.

Depinde si de jucator , nici eu nu prea inteleg partea asta dar uneori mai pastrez jucatori din sezonul anterior care sunt de 4 stele , chiar si atacanti si sunt la fel de buni sau chiar mai buni ca cei care ii cumpar noi de 5 stele , nu stiu sigur dar cred ca conteaza si cat de bine se integreaza in echipa , de exemplu sezonu asta am schimbat toata echipa si chiar daca sunt cel mai bun din campionat vad ca am dificultati ...
    Conteaza nationalitatea in proportie de 65%,20-25% varsta,10-15% abilitatea...

Pro Bogdan Astefanei's Avatar
    Conteaza nationalitatea in proportie de 65%,20-25% varsta,10-15% abilitatea...
    Daca ar fi sa conteze asa mult nationalitatea poti baga 1 token in jucator si o schimbi , asta inseamna ca devine mai bun