Particip- cadou 2 :)
Printable View
Particip-cadou 2 :)
Particip-cadou 2
Particip-cadou 2 :) la multi ani tuturor :)
Particip-cadou 2 la multi ani tuturor :)
Cei cu spamu asta gabriel.comanici.7 =)))
Saptele ala l-ai pus in semn ca scrii 7 postari la rand :confused:
măcar a scris de fiecare dată ceva diferit :D
Particip - cadou 1
si daca am un post ?
na că ai două
Particip - cadou 2
pai si care este problema?
Bogdan de ce e spam lamureste-ma sunt nou pe site asta e username-ul de facebook suny conectat prin facebook multumesc!
Ai postat de 7 ori la rand la un interval de cateva minute aceeasi chestie la general doar ca ai schimbat cate ceva , daca spui de 7 ori ca participi tot aceleasi sanse de castig le ai cu cel care a postat o singura data
Consider ca ai facut spam fiindca celelalte 6 postari sunt asemanatoare cu prima si absolut inutile ... eu zic ca-i spam , probabil tu crezi ca nu e , daca esti confuz intreaba si ceilalti useri ce parere au daca ai facut spam sau nu ...
Nu-mi functiona aplicatia, nu stiam daca postez sau nu, ok?
Pe cei cu 1 post i-am exclus deoarece sunt multe conturi fara rost. Cum am facut acest concurs, tot poporu' s-a inscris.
castigatorii sunt:
PREMIUL 1: SuperDunk
PREMIUL 2: Mihai Si Ioana Stan
Rog sa va lasati facebookul intr-un reply.
Nu am timp sa va arat pozele premiilor si rog pe castigatori sa faca print.
Multumim mult pentru concurs, asteptam si altele.
Multumim pentru concurs.
Felicitări câștigătorilor
Așa o fi :o
Felicitari!!!
Nu trebuia excluși cei cu un post sau 2 părerea mea, eu acum câteva zile am dat de forumu asta și m-am și inscris în concurs și joc de ceva vreme, am lvl 10. ( de aproape un an)
Nu am timp sa stau la bârfă pe forum, sa fac posturi sau mai știu eu ce.
Nu am nimic împotriva la ce ai făcut, ii doar cazu meu de care vroiam sa auzi și tu.
Deci... ca sa clarific: pe cei cu 1 post nu i-am exclus, am folosit site-ul random.org si v-am scris pe toti numele pt cele 2 categorii ( premiu 1 si 2 ) iar primul loc a castigat.
Sunt unii pe aici cu mai multe conturi ( mi-am dat seama ), adica vreo 3-4.
Ca sa nu fie revolutie pe aici, in viitor o sa mai fac concursuri, cel mai probabil peste 2-3 zile (fiti fericiti =))
Attachment 35185
Am primit premiul...Multumesc...:D
Nu fi rau :))....si felicitari :D
Zise superdunk, ce nume ii asta? Un cos la baschet...
Eu măcar am inițialele numelui + porecla, dar fie cum zici tu.
Sa ști ca nu mi-e sila sa scriu, doar ca numa ce am găsit forumu și nu prea am timp.
Nu te umfla în pene ca mesaju nu îți era ție adresat...și felicitarii
Fara discriminare si dusmanie. =))
Pe viitor voi mai face concursuri de genul acesta.