2-1 in cupa si 5-0 in campionat + jucator suspendat, nu a fost o zi asa rea :D
Printable View
2-1 in cupa si 5-0 in campionat + jucator suspendat, nu a fost o zi asa rea :D
3-1 în campionat cu penultima clasată, jucătorii își intră în ritm, ne menținem pe 3
următoarele etape sunt mai ușurele, în ultimele 3 etape am cu primii doi și încă un prieten.
În CL dacă am câștigat azi îs calificat mai departe
Inca un rezultat nasol in campionat 2-2 cu locu 8 , am fost salvat de noul atacant in minutu 88' , o sa incerc sa termin minim pe 3 , daca vad ca nu voi reusi ma voi retrograda
In CL victorie 2-1 cu echipa caruia i-am dat 6-1 data trecuta ... important ii ca am castigat :)
Lekesiz And Gül 5 days disability:mad:
http://i61.tinypic.com/1t4orn.png
2-1 în CL, sunt calificată în sferturi deja :D
Parcurs perfect in CL pana acum, n-am pierdut nici-un meci!
6-0 în campionat cu locul 10, cel bun meci făcut de băieții mei până acum, locul 1 a luat bătaie astăzi cu 2-1 de la o echipă foarte slabă, am urcat pe 2, rămân pe 2 dacă locul 3 nu câștigă cu cel de pe 4
în cupă trebe să câștig, am făcut în tur 1-1 acasă la mine
Eliminat din cupa odata cu prima infrangere din sezonul acesta 0-2 in deplasare,dupa ce in tur castigasem acasa cu 2-1.Succes tuturor celor care vor juca azi returul si celor care vor reusi sa se califice mai departe.
Am suferit cea mai mare umilinta de cand joc TopEleven ... 0-7 la mine acasa in cupa , am ratat sezonu asta ... in cmpionat merge naspa , in cupa am iesit umilit , sa vad ce fac in Champions League ...
7-0 acasă la tine.. asta sigur a durut.. eu mi-am luat un 6-1 acu 3 sezoane.. în rest nu prea am luat mai mult de 4 goluri într-un meci
Felicitări :)
eliminat în cupă de o echipă de căcat după 1-1 și 1-0 ...
Egal 1-1 cu locu 1 si am pierdut sansa sa ma apropii la 5 puncte , asa ca raman la 8 puncte de lider , tot ma bate gandu la o retrogradare ... macar ma voi putea concentra mai bine pe CL , singuru obiectiv ramas ...
Am castigat cu 8-0 in campionat cu locu 8 , pana acum ii cel mai mare scor a meu din sezonu asta
Dupa 8 etape in campionat sunt pe locul 2, dar inca nu am jucat meciul de astazi.
In liga campionilor sunt pe locul 1 in grupa, dar inca nu am jucat meciul de astazi.
Iar in cupa am ajuns in optimi unde inca nu am jucat niciun meci.
7-0 în campionat, și surprinzător sunt lider :D
Locu 1 a luat bataie de la locu 3 si sunt la 6 puncte distanta de actualul loc 1 , eu is pe 4 deocamdata
eu in cupa am jucat numai cu echipe de nivel 4 ..eu sunt la 3
maine joc cu unu care este pe primul loc in campionat, o sa bag autobaza sper doar sa l prind pe contraatac
duc lipsa de un atacant adevarat, am luat zilele astea un atacant scump de 5 stele , dar este paralel cu fotbalul , in 3 meciuri a dat doar 2 pase de gol
sa l mai tin? si o reveni? sa sa scap repede de el?
mai ține-l vreo 3-4 meciuri... de e tot așa vinde-l
Victorie 3-1 in CL si sunt calificat de pe locu 1
Voi intalni un adversar foarte greu in optimi ...
3-1 în Cl, locul 1 asigurat
8-0 si 8-0 :D ppppppppppppppppperfecta zi (IERI)!
Inca o piedica in campionat 0-0 cu locu 11 si iar sunt la 8 puncte de lider ...
învins cu 4-3 în campionat, pierdem locul 1, pic pe 3
Inca nu sa decis locu 1 in grupa contra careia voi juca eu dar nu prea are importanta fiindca ambele echipe sunt aprozimativ egale , voi avea meci greu indiferent cu cine voi juca ... oricum cred ca voi fi eliminat in optimi ca sa se completeze sezonul dezastruos ...
Ce aţi învăţat din sezonul precedent? : Multe care 100% o sa ma ajute (de la jucatori pana la tactici)
Pe ce loc v-aţi clasat sezonul trecut? : 1
Care este nivelul actual?: 2 :)
Care este bugetul vostru pentru acest sezon?: 5M
Ce doriţi să schimbati?: Nimic :)
Care este obiectivul vostru pentru acest sezon? : Tripla Incoronare :D
4-2 in campionat si am revenit pe primul loc la 1 punct de locul 2 cu care avem maine meci.
Cel mai prost joc... nu inteleg cum naiba sa ai lotul de 6 stele si sa iau bataie se 5 ori si 3 egaluri in campionat, acum sunt pe locul 12 in campionat, locul 1 in grupa CL , inca sunt in cupa. Cum se face ca in Cl joc cu cei mai buni in grupa si tot ii bat iar in campionat joc cu cei mai slabi si degeaba.. tot nu ii bat. O sa las in print.
Un 2-1 chinuit azi in campionat , maine am meci cu locu 3
ai dreptate . am jucat si eu cu o echipa batrana cu jucatorii de 4 si 5 stele cu media de varsta 30 ani, si aveam posesie 80% , conteaza mult sa ai cativa jucatori tinerii cu valoare chiar daca au doar 3 stele
1-1 în campionat cu locul 4 , ne menținem pe 3
2-0 în Cl, ne calificăm de pe primul loc cu 16 puncte :D
Victorie 5-2 in ultimu meci din grupele Champions League , a inscris la debut si noul junior ( MC ) de 2 stele care l-am titulariazat din lipsa de optiuni :) dar nu cred ca il voi folosi frecvent avand in vedere ca are doar 2 stele ...