Sper sa revin si eu cu o victorie aici ! :) Am meci in 20 de minute !
Victorie cu 2-1 ! O victorie chinuita impotriva unui adversar foarte slab !
Printable View
Sper sa revin si eu cu o victorie aici ! :) Am meci in 20 de minute !
Victorie cu 2-1 ! O victorie chinuita impotriva unui adversar foarte slab !
5-0 in campionat si 3-1 in cupa, nu-i rau.
3-1 cupa 2-1 campionat
sunt NO'1 in campionat , dar ma ingrijoareaza faptul ca n am reusit decat 4 transferuri sezonul asta . . ca sa reinoiesc lotul imi mai trebuie vro 5-6 de 5 stele ..
risc ca in sezonul urmator sa am jumatate din lot jucatori de 3 stele .
2-1 în campionat cu cel de pe 12, un meci bun în cauza faptului că am avut 2 jucători importanți suspendați, urcăm pe 2
Rezultat absolut rusinos. Infrangere 3-1 in campionat, acasa. Impotriva unei echipe de 3 stele.A mea are aproape 6 si degeaba. Din pacate nu am putut fi online sa-mi sustin echipa si...poc. Dezastru. Prima infrangere a sezonului. 2 Atacanti care au aproape 7 stele n-au putut marca si astfel echipa a luat-o pe coaja. Nasol moment.
Victorie 4-1 in CL , iar am fost condus cu 1-0 , ii a treia oara cand castig asa sezonu asta :)
5-1 in CL, din pacate am ratat meciul, am intrat in minutul 90 chiar ca s-a terminat.
1-1 în CL , am egalat cu noroc.. fundașii adversarului toți 9 :o
10-1 in campionat cu ultimul loc , am urcat pe 4 in clasament si 2-1 in liga
8-2 in CL :D
Echipa si-a revenit dupa infrangerea din Campionat si a castigat in CL cu 3-1. 4-3-3 se pare ca nu merge deloc pentru Zippo FC. Am revenit la 4-2-2-2 Hex si echipa da randament din nou.
Victorie 4-0 in campionat , meci bun facut azi de baietii mei , azi a fost o zi norocoasa pentru mine , adversaru care era la egalitate de puncte cu mine a fost invins si cel de pe locu 3 a facut egal si sunt la 3 puncte de locu 2 si la 4 de locu 3 , sper sa ma mentin :)
In CL am inca cel mai bun lot . . teoretic ar trebui sa iau iar Champions league . ??
8-0 in liga, destul de bine dar de maine urmeaza greul, meciuri cu locurile 1 si 2....
4-1 CL(12puncte) 1-0 campionat
adio cupa , dupa 2-3 in tur am pierdut si returul 1-2, meci in care raportul suturilor pe poarta a fost 10-3 pt mine, am avut si 5 suporteri si degeaba...
Victorie 5-0 in cupa , m-am dezlantuit debea dupa ce unu din mijlocasii adversarului a luat 2 cartonase galbene la interval de 2 minute si a fost eliminat , pana atunci meciu a fost echilibrat.
1-1 cupa(merg mai departe) 8-0 campionat
4-2 acasa in campionat si datorita unui golaveraj bun sunt pe 2 :)
2-0 cu penultima clasată și clasamentul arată cam așa acu Attachment 36293 :D
Victorie 0-4 in campionat contra fostului adversar din sezonu trecut care a terminat pe 2 :)
Maine am meci cu ultimu loc dar totusi nu vreau sa risc asa ca din cauza orelor apropiate dintre meciuri voi juca cu rezervele in meciu din CL , voi pastra doar portaru si mijlocasu dreapta.
O victorie importanta si pentru mine azi,impotriva primului loc ! :)
Attachment 36305
Plus ca are lotul de la impresar si a urmarit si meciul ! :)
maine in CL joc in deplasare la asta .. este pe primul loc in campionatul lui ..incredibil ..Attachment 36313
Victorie azi cu 7-1 in deplasare in campionat !!
Am urcat pe 3 in acest moment !
Urmeaza CL ,speram sa facem un meci bun si acolo !
Nebunie curata la mine in campionat 5 victorii 1 egal si 3 infrangeri... Echipa e terminata psihic :))
Am cazut pe partea nasoala in cupa , daca trec de adversaru de acum in sferturi ma asteapta un adversar cu 2 lvl-e mai mare ca mine ...
Si in CL dupa grupe ma asteapta un adversar greu , nici nu stiu daca sa ies pe locu 1 sau 2 ...
In campionat merge perfect pana acum :)
6-0 champions league (15puncte)first
1-0 campionat (23puncte)first
Un 2-2 facut in CL dar am jucat cu rezervele in mare parte :)
3-0 in campionat si ma mentin pe 2 desi s-au putea sa fiu depasit la golaveraj. In CL ar trebui sa fie o formalitate meciul din seara asta
2-2 în CL, un egal în ultima etapă m-ar califica de pe locul 2
2-1 în CL şi 2-1 în Campionat