Victorie 3-1 in CL si deja sunt calificat :)
Printable View
Victorie 3-1 in CL si deja sunt calificat :)
2 victorii ieri: 2-0 in CL si 3-1 in campionat.
Am fost eliminat din cupa azi dupa ce am fost invins 0-2 acasa :( asta e , sper sa ajung mai departe sezonu viitor chiar daca voi pastra echipa :)
Azi am ocazia sa trec pentru prima oara sezonu asta pe primu loc dupa ce locu 1 a fost invins 1-0 de locu 3 :)
In cupa 3-2 cu un adversar mai bun.Am fost condus cu 2-0 si am revenit .goluri marcate in minutele 82 si 85.LA 2-2as fi ramas acasa :)
Maine joc supravietuirea in Cl.
In campionat sunt pe primul loc.E prea devreme totusi sa ma gandesc la titlu.Am luat deja un jucator:)
2-1 in campionat, am intors rezultatul pe final si 4-0 in cupa (8-0 la general)
Victorie ieri si azi in campionat 10-1 si 0-3 :)
ieri 5-0 in LC si 1-1 in campionat in deplasare cu contracandidatul la titlu. Desi am avut in teren 3 fundasi cu specialitate "zid aerian" tot am luat gol din corner.
Ieri victorie in CL 1-2 si azi in campionat victorie cu 5-0 si ma mentin la 2 puncte in fata locurilor 2 si 3 :) maine am meci cu unu din ei si nu-l pot urmari dar sper ca voi castiga :)
2-0 in campionat si 5-2 in cupa, ambele meciuri acasa.
2-2 in cupa cu un adversar bunicel
In cl trebuie sa caatig neaparat
In campuonat prima infrangere0-1cu locul 3
Ma mentin la 5 puncte peste locul2
ieri 9-0 in campionat si 2-0 in LC unde am castigat grupa cu 15 puncte.
Ieri voctorie 4-0 in campionat si 1-0 in CL , azi victorie 6-0 in campionat si ma mentin la 2 puncte in fata actualului loc 2 si singuru care ma batut din acest campionat , peste 2 zile revansa :)
2 victorii si ieri 9-0 in campionat si 2-0 in cupa unde merg mai departe cu 7-2 la general.
Am iesit din Cl de pe locul 3 in grupa cu toate ca aveam acelasi nr de puncte dar 14 goluri mai mult decar locul 2.Offffff
In cupa sunt in sferturi,iar in campionat ma mentin pe unu dupa 8-1 la locul 8
2-2 si 18-0 :D
Un 6-1 in campionat si infrangere in CL 2-1 in deplasare , dupa cum am vazut ca s-au desfasurat lucrurile am sanse mici sa ma calific ...
Maine am meci cu locu 2 in campionat si vreau sa-mi iau revansa :)
10-0 in LC :) si 5-1 in campionat
Revansa realizata in campionat 5-1 cu locu 2 si m-am indepartat la 5 puncte de el :)
2-1 greu in campionat cu gol in minutul 84; ceva mai lejer in cupa 4-0 , ambele meciuri acasa.
Am fost eliminat si din CL si iar de unu mult mai slab ca mine ... mie si mila de cel care baga bani in joc si isi fac echipa de la impresar degeaba , nu am echipa de la impresar dar am prin 11 cu abilitati inafara de unu si nu am nici un jucator in prin 11 sub 6 stele si tot degeaba ca in fiecare sezon sunt eliminat de adversari mai slabi ca mine , ar mai fi multe de comentat despre descalificare da nu are rost sa-mi bag gura degeaba ... iar raman doar cu campionatu ... privind partea buna a lucrurilor macar campionatu il iau , unii nici atat nu reusesc dar acei jucfatori nu au echipa mea ....
Azi 4-3 acasa in LC dupa 10-0 in tur si 8-1 in deplasare in campionat.
Victorie 6-0 in campionat si ma mentin la 5 puncte de locu 2 , macar campionatu sa-l iau :)
2-0 in cupa (6-0 la general) si 1-0 greu in campionat cu locul 3, gol marcat in minutul 87 desi am avut un om in plus mai mult de o repriza.
Doua victorii in campionat ieri 4-0 si azi 6-0 , ma mentin in continuare la 5 puncte de locu 2 :)
8-0 in LC si 2-1 in campionat, victorie grea obtinuta in minutul 85; locul 2 a pierdut azi si m-am distantat la 6 puncte de el :), am si un golaveraj mai bun.
Victorie si azi in campionat 4-0 :)
Eliminat din cupa dupa un neasteptat 4-0 in retur
Ca sa ma razbun am dat 20 goluri in ultimele 2 meciuri din campionat,am facut tocanita cu patrunjel din locurile 10 si 14,13-0 si 7-1 si ma distantez la sase puncte de locul 2 care l-a batut pe trei si i-a furat locul
5-0 in campionat
Ca la nebuni, 10 goluri intrun meci intre locurile 1 si 2... https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...11&oe=55C8EFFF
7-0 in LC (merg mai departe cu 15-0 la general) si 8-0 in campionat
7-1 si cu locul 12
Locul 2 a luat bataie si se fac 8 puncte intre mine si el cu 7 etape inainte de final
Cu banutii o duc cam greu mai am doar 1,7 M dar mi am facut echipa de24M valoare ceea ce e ceval
la lvl4
3-1 in campionat cu locul 4; am fost egalat din penalty, am luat rosu la faza respectiva, si am jucat in 2 fundasi, dar am reusit sa ma impun ....in cupa 5-0 fara probleme
5-1 cu locul 5(l-am aruncat pe 8 dupa infrangerea asta) si usor usor mai pun 2 punctulete intre mine si locul 2:))
Doua victorii ambela 6-0 cu locurile 13 si 14 , cam slabut tinand cont de diferenta dintre echipe dar ii bine si asa :)
Azi am cu locu 12 :)
2-1 in deplasare in semifinalele LC si 4-0 in campionat
Ieri un 7-0 cu locul 10
De azi insa incep meciurile dificile
Joc cu locul 2 si am sansa sa ma distantez definitiv de el;)
http://s8.postimg.org/jgeeemhhd/IMG_20150526_091358.jpg
4-1 in campionat cu locul 2, m-am dus la 9 puncte de el, campionatul e jucat. In cupa victorie 3-0 si cu 8-0 la general merg in finala.
2-2 cu locul 2, locurile 3 si 4 au batut si au urcat fiecare câte un loc apropiindu se de mne;)
Bene totusi ca am scăpat de neamtul care îmi sufla in ceafă(era singurul care era apropiat de mine ca valoare ;):)
Trei victorii in ultimele 3 etape , inclusiv azi , locu 2 a fost invins de locu 3 si astfel am 8 puncte avans , teoretic sunt campion :)
Nasol ca nu am reusit sa fac nimic in celelalte 2 competitii chiar daca am echipa foarte puternica ... poate sezonu viitor :)