Noul meu stadion.Va place nu? :cool::cool::cool:
Attachment 63509
Printable View
Noul meu stadion.Va place nu? :cool::cool::cool:
Attachment 63509
bani sa ai ca te costa destul de mult pe final :)
Dar chiar,ca veni vorba de tribuna oficiala.
De cate ori ai voie sa construiesti astfel de tribune?Poti sa construiesti limitat sau nelimitat?
Campionatul si CUPA in acest sezon. Clar se putea si mai mult dar 2/3 nu e chiar asa rau.
Astazi am castigat cupa si campionatl :D
Da cum se face asta?
Echipa de 97,6 cu moral 30% si eu cu echipa de 113 si moral 95% abia bat cu 1-0 in finala..era tare sa iau bataie ca ma lasam de TE..si tot azi am batut cu 134-0 o echipa mult mai buna ca al lui :))
http://6pix.net/images/07530689969175597254.png
http://6pix.net/images/83371648595406734885.png
[QUOTE=Voicu Marian Adrian;394825]Da cum se face asta?
Echipa de 97,6 cu moral 30% si eu cu echipa de 113 si moral 95% abia bat cu 1-0 in finala..era tare sa iau bataie ca ma lasam de TE..si tot azi am batut cu 134-0 o echipa mult mai buna ca al lui :))
cum ai reusit sa it dai seama ca adversarul are moralul de 30%..??
Eu practic nu inteleg cum sa bati o echipa cu 134-0 :confused::confused::confused::confused::confused:
Eu cred ca tu ai facut aceasta afirmatie aiurea plus ca nu inteleg de unde ti-ai dat seama de moralul echipei adverse :confused::confused::confused::confused::confused:
Dupa 25 de etape sunt pe locul 7 cu 38 de puncte.
In ultimele 4 etape s-au intamplat urmatoarele:
-Etapa 22:remiza 0-0 in deplasare;
-Etapa 23:infrangere 2-0 acasa;
-Etapa 24:victorie 2-1 in deplasare;
-Etapa 25:infrangere 3-1 acasa.
De remarcat faptul ca in etapele 21,respectiv 22 am avut rezultate 0-0:p.
Trebuie sa fiu foarte atent la ultimul meci daca pierd sau fac egal am sanse mai mici sa promovez(o sa stau la mana rezultatelor adversarilor),iar daca o sacastig o sa am o promovare garantata.
Am revenit si eu sezonul asta . Am luat cupa si campionatul.Sper ca urmatorul sezon sa iau si liga campionilor. Nu prea inteleg de ce ma bagat in cupa de lvl 30 cand eu sunt de nivel 27. Multa lume am vazut ca s-or lasat din cauza noului antrenament, eu cred ca sunt mai bune si apreciez munca depusa celor de la top eleven . Ce nu apreciez este ca la inceput ca sa cumpar antrenorul special era 5 tokenuri si acuma e 20 de tokenuri, nush daca se ia dupa ce lvl ai la antrenament.(22 lvl am.mai putin 23)Attachment 63614:D:D:cool:
Am scris gresit...era 13-0 ..si moralui echipei este aici :
http://6pix.net/images/90362237064169950817.png
din ce am vazut eu - ala nu e moralul echipei - ce arati tu acolo este procentul de dezvoltare al echipei pana la nivelul superior
adica tu ai nivel 113.8 si ai procent de 95.3 % pana sa ajungi la nivelul 115 - adversarul are 32 % pana sa ajunga la nivel 100.
deci nu e moralul :p
Legat de ce vorbeau colegii mai sus, nu am inteles cum se calculeaza acel procentaj dar in nici un caz moralul nu este.
Legat de mine
- campionat pe locul 4. consider ca puteam mai mult, adica locul doi, dar m-am incurcat tocmai in meciurile cu contracandidatii.
- cupa am pierdut-o in finala in fata unui adversar cu 3 nivele peste, mi s-a accidentat cel mai bun om la inceputul meciul, am schimbat tactica si s-a ales praful, scor final 0-3. M-a naucit pe contraatacuri :)
-victorie in finala ligii 2-0, unde recunosc am avut adversari accesibili.