Si se vede vreo diferenta cand ai nivel mai mare?
Printable View
Si se vede vreo diferenta cand ai nivel mai mare?
In Liga Campionilor am fost eliminat de ghinion cu scrul general de 4-2.
-in tur:infrangere 4-0 in deplasare;
-in retur:vicotrie 2-0 acasa.
In campionat sunt pe locul 9 dupa 20 de etape cu 26 de puncte(locul 1 are 41 de puncte).
-in etapa a 17-a:egal 0-0 in deplasare;
-in etapa a 18-a:infrangere 3-0 acasa;
-in etapa a 19-a:victorie 6-1 in deplasare;
-in etapa a 20-a:victorie 2-1 acasa;
In concluzie,am fost eliminat din Cupa,Liga Campionilor,iar Campionatul este ca si ratat.Cred ca o sa raman si eu la acelasi nivel sezonul asta.Las totul in seama norocului.
Lider in campionat cu 13 puncte avans.
Victorie in cupa 6-0 in tur, ma pregatesc de finala :)
Prima infrangere dupa 40 de meciuri neinvins,locul 1 in campionat,am dat 5 in tur in cupa si ch.l.Attachment 65879Attachment 65880Attachment 65881Attachment 65882
Am ajuns in finala in ambele competitii iar in campionat sunt pe primul loc la o diferenta de 5 pct.
În campionat sunt pe locul 2 la 1 punct de primul loc și aștept meciul direct acolo se poate face diferența și campioana.
în cupa am reușit marea surpriza și m-am calificat în finala după un 3-1 și 1-1 în retur în fata unei echipe mult peste echipa mea
în Ucl sunt în finala, dupa un 5-0 în tur , nu cred ca se mai poate întâmpla ceva sa nu trec mai departe.
Nu inca, dar am castigat meciurile tur la o diferenta foarte mare ( gen 7-2 si 5-0). In alta ordine astazi am luat 3 note de 10 si restul de 8 si 9, e prima data cand am parte de note asa de mari.
Attachment 65899
is mutanti de aia de la impresar?
Nu , nu sunt toti, am cumparat vre-o 8 din aia pe care ii recomanda impresarul in ultimele 2 sezoane, iar cativa i-am luat de 18 ani si i-am antrenat.
Dupa 23 de etape in Campionat sunt pe locul 11 cu 26 de puncte(locul 7 are 34 de puncte).Sansele sa promovez sunt din ce in ce mai mici,diferenta de puncte fiind de 8 puncte.
-in etapa a 21-a:infrangere 2-0 in deplasare;
-in etapa a 22-a:infrangere 2-0 acasa;
-in etapa a 23-a:infrangere 1-0 in deplasare;
In ultima vreme am avut numai meciuri slabe sau in care am avut ocazii,dar nu a fost sa fie.
Le urez celorlalti manageri succes in finalele de Cupa,Liga Campionilor,iar in Campionat sa se mentina tare(asta in cazul in care nu au luat deja titlul-felicitari :) ).
Primul trofeu din acest sezon , va prezint CUPA :
Attachment 65960
mulumesc, vezi ca ai PM .
victorie in finala cupei. pina la urma nu a fost un sezon chiar rau. Campionatul l-am castigat destul de lejer si am avut adversari destul de buni. Dezamagire putin in liga unde am iesit in optimi dar adversarul a fost de netrecut.
Câștigarea cupei, în campionat am trecut pe primul loc la un avans de 4 puncte după ce am reușit să câștig în meciul direct si cu o etapă înainte a remiză. Eu fiind și singura echipă care i-a produs si singurele înfrângeri reușind un 1-2 în tur si 1-0 în retur. În UCL sunt în finala si am posibilitatea la tripa incoronare
Eu vreau sa ma apuc serios dupa sezonul viitor incerc sa fac la antrenamente cel putin nivelul 50
Gata si cupa uemeaza ch l. [emoji111]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...9649bbb8e9.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...e176f24c29.jpg
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Am reușit sa câștig amândouă finale și sa trec pe primul loc în campionat cu un meci înainte finalul campionatului un avans de 4 puncte după ce cea care a stat multe etape pe primul loc a pierdut în meciul direct cu mine și a mai făcut un egal. Pana la urma a fost un sezon reușit.
Pentru a doua oara consecutiv reusesc sa castig cele trei trofee puse in joc. Sper ca sezonul urmator sa fie la fel de bun ca acesta. Bafta tuturor !
Sezonul a luat sfarsit.
In Liga Campionilor am ajuns pana in Sferturi.
Attachment 66086
Attachment 66087
In Cupa am ajuns tot pana in Sferturi.
Attachment 66088
In Campionat m-am clasat pe locul 11 cu 33 de puncte(locul 1 a avut 52 de puncte).
-in etapa a 24-a:victorie 2-1 acasa;
-in etapa a 25-a:egal 2-2 in deplasare;
-in etapa a 26-a:victorie 9-0 in deplasare.
Attachment 66089
In acest an am avut jucatori,mai exact un jucator,care a iesit in Top 5 la categoria Top pasatori.
Attachment 66094
Chiar daca nu am castigat trofee,sunt mandru de lotul pe care am reusit sa-l construiesc(toti jucatorii din primul 11 au avut 6 stele).
Attachment 66097
Statisticile acestora au fost:
Attachment 66100
Top goluri:D Pantic(17)
Top assist-uri:K Bagong(26)
Cel mai iubit de fani:K Bagong(9)
Felicitari celorlalti manageri pentru trofeele si celelalte realizari din acest sezon.
:D :D :D :D :D
Treble🏆🏆🏆✔http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...932ba7febd.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...c0172dd996.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...1f1482b71e.jpg
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
nea valentin nicolae cu lot de 6 stele sa retrogradezi rar mi-a fost dat sa vad.De fapt nici nu am mai vazut.interesant oricum
Salut!Cred ca tu nu esti la nu nivel foarte avansat la joc.Cand o sa treci la un nivel ca 15-20 o sa realizazi ca toate echipele pe care o sa le intalnesti in Campionat au sanse de a-l castiga(exceptie 1-2 echipe-uneori sau chiar rar).Daca spunea-i mai devreme chiar iti puteam tirmite niste screen-shoot-uri cu toate loturile echipelor din Campionat,dar acesta a luat sfarsit.
Nu neaparat.Totul depinde de norocul pe care il ai.Rezultatele la acest nivel sunt imprevizibile.Poti castiga contra primului loc si pierde contra ultimului.
Nu trebuie sa ai neaparat jucatori de 6-7 stele.La inceputul Campionatului ceilalti manageri aveau jucatori de 5 stele in primul 11(la fel ca mine),iar pe parcursul acestuia au facut 6 stele.