Si se vede vreo diferenta cand ai nivel mai mare?
Printable View
Si se vede vreo diferenta cand ai nivel mai mare?
In Liga Campionilor am fost eliminat de ghinion cu scrul general de 4-2.
-in tur:infrangere 4-0 in deplasare;
-in retur:vicotrie 2-0 acasa.
In campionat sunt pe locul 9 dupa 20 de etape cu 26 de puncte(locul 1 are 41 de puncte).
-in etapa a 17-a:egal 0-0 in deplasare;
-in etapa a 18-a:infrangere 3-0 acasa;
-in etapa a 19-a:victorie 6-1 in deplasare;
-in etapa a 20-a:victorie 2-1 acasa;
In concluzie,am fost eliminat din Cupa,Liga Campionilor,iar Campionatul este ca si ratat.Cred ca o sa raman si eu la acelasi nivel sezonul asta.Las totul in seama norocului.
Lider in campionat cu 13 puncte avans.
Victorie in cupa 6-0 in tur, ma pregatesc de finala :)
Prima infrangere dupa 40 de meciuri neinvins,locul 1 in campionat,am dat 5 in tur in cupa si ch.l.Attachment 65879Attachment 65880Attachment 65881Attachment 65882
Am ajuns in finala in ambele competitii iar in campionat sunt pe primul loc la o diferenta de 5 pct.
În campionat sunt pe locul 2 la 1 punct de primul loc și aștept meciul direct acolo se poate face diferența și campioana.
în cupa am reușit marea surpriza și m-am calificat în finala după un 3-1 și 1-1 în retur în fata unei echipe mult peste echipa mea
în Ucl sunt în finala, dupa un 5-0 în tur , nu cred ca se mai poate întâmpla ceva sa nu trec mai departe.
Nu inca, dar am castigat meciurile tur la o diferenta foarte mare ( gen 7-2 si 5-0). In alta ordine astazi am luat 3 note de 10 si restul de 8 si 9, e prima data cand am parte de note asa de mari.
Attachment 65899