Results 1 to 10 of 122

Thread: Sezonul 38 - Martie (10.03.2013)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie iCSvision's Avatar
    Eu sunt lvl 20..cu un average quality de 112...si inca ma mir cum de fac fata. Momentan sunt pe locul 3. E foarte greu la lvl-le astea sa iei un jucator bun...fara 20-30tokeni.
    Last edited by iCSvision; 03-18-2013 at 06:15 PM.
    Season 24 - Level 20

• 14x - League Champion + 3x 2nd place & 1x 3rd place
    • 7x - Cup + 8x 2nd place
    • 2x - Champions League Cup + 4x 2nd place

Grand Master PricopGeorgeCătălin's Avatar
    Quote Originally Posted by iCSvision View Post
    Eu sunt lvl 20..cu un average quality de 112...si inca ma mir cum de fac fata. Momentan sunt pe locul 3. E foarte greu la lvl-le astea sa iei un jucator bun...fara 20-30tokeni.
    Multa bafta!
    Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Newbie flory_steaua23's Avatar
    Eu am inceput sezonul extraordinar de bine, doar victorii pe linie pana in prezent. Sunt pe locul 1 in campionat cu punctaj maxim (golaveraj 37-2), in Liga Campionilor am 12 puncte, iar in cupa sunt in 16-imi de finala, in tur am batut cu 1-0, sper sa castig si in retur. Sper sa castig campionatul si Liga Campionilor, care am ratat-o sezonul trecut, iar in cupa sa ajung cat mai departe, daca da Domnul s-o castig din nou, dupa cea din primul sezon ii foarte bine.

Este greu de crezut ca as putea rata obiectivele (campionatul si liga) avand in vedere ca am cea mai buna echipa din cele doua competitii. Echipa mea ii de 5 stele (31,7 calitatea medie).