Originally Posted by
Adam Andrei
In PLM de mincinosi !!!!! Este al doilea sezon consecutiv in care pic in CL de nivel superior
Culmea ironiei ????? Aseare aveam calitatea lotului de 56% deci azi dimineata eram la 36% !!!!!!! Cum PLM poti sa pui un jucator de calitate 36 sa joace in Cl de lvl superior cu 110-130 !!!!!!
Cand am pus tichet sezonul trecut miau raspuns ca domle se ia calitatea plus alte cateva lucruri in calcul CARE CALITATE FRATE aia de 36% ??????Pai cretinul ala care mia raspuns ma luat misto pt ca nici macar el nu are habar cum calculeaza serverul tragerile la sorti !!!!
Singura explicatie logica e faptul ca am ajuns Cl nivel superior castigand campionatul cu 26 de victorii dar in cazul asta nu mai are nici un rost sa te chinui cu lotul sa il dai jos sau sa il ridici pt ca tot deampolea vei pica in Cl
Si pun pariu ca si tragerea pentru campionat e la misto cum pici pici doar Cupa tine cont de valoarea lotului
Au facut update din.....
Am cheltuit 1500 de verzi si 400 de tockeni ca sa fac schimbarea de lot pentru ce ???????Ca sa ma arunce in automat in gura lupului indiferent de cum procedez ce tre sa fac sa ma las batut prin campionat si CL vreo doua trei sezoane ca sa pot juca si eu in CL la nivelul meu sezonul trecut am jucat finala CL cu unu de 148% doar pt ca era un nivel mai mare cum faci frate sa il bati nici daca esti capello anceloti mourihnio si alti trei cretini pusi impreuna nu reusesti daca nu ai o bafta imensa !!!!!!!
Si sa nu imi spuna nimeni ca nu sunt jucatori suficienti SUNT LVL 9 deci prosti ca mine sunt la greu sa faca Cl de acelasi lvl!!!!!!!!
Sa imi bag p..... in desteptul ala care a schimbat modalitatea de extragere pt CL ,deja nu mai tine cont de factorii reali si normali al jocului ci de parametri virtuali (victorii si palmares) si asta nu e normal !!!!!!!!!!!
Ma gandesc serios sa ma las de jocul asta !!!!!!!!