Results 1 to 4 of 4

Thread: Ajutor va rog

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    7

    Ajutor va rog

    formatia mea e DC-DC-DC-ML-MC-MC-MR-AMC-ST-ST

    Exceptand ce mi s-a spus, nu am gasit la reguli dar cica mai multi mijlocasi iau cartonase mai multe.

    nu mi se pare normal ce se intampla. Iau galben meci de meci. uneori si mai multe. Fara exceptii. oricat de slab e adversarul. Oricat de mult domin. Am sir neintrerupt de meciuri cu jucatori suspendati.urmatorul meci am 2 in CL. apoi iar 1 in campionat. si tot asa.

    E vreun secret vreuna din caracteristicile jucatorului il face mai echilibrat mental si tehnic sa nu mai faulteze incat sa ia galben? Si eu nu o antrenez poate? Pentru ca eu nu vad nici o logica in ce se intampla. Deposedare usoara nu m-a ajutat. in ultimele minuate s-a dublat numarul meu de faulturi si 2 galbene cand am testat ultima oara.

    Multumesc!

  2. #2
    Champion madflo19's Avatar
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2,104
    Nu exista nici un secret si nici o tactica pentru a evita cartonasele,dak zici ca si cu deposedare usoara iei tot la fel de multe cartonase-sunt sezone cand ai f putine cartonase si sezoane cand ai f multe

    Sent from my SM-G930F using Tapatalk

    A.C. MILAN LEGENDS-Team Showcase
    http://forum.topeleven.com/team-show...n-legends.html
    Season 45,lvl 43(24 trebles)
    GAME OVER

  3. #3
    Rookie FC Dacia Terra's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    69
    Părerea mea e ca e din cauza faptului ca joci cu doar 3 fundași. Mijlocașii aunt nevoiți sa acopere niște spatii ce se ivesc, și iau cartonașe. Și probabil joci ofensiv, iar asta se vede, și datorita tacticii și formației adversarului se întâmplă asta. Zic sa schimbi sistemul și sa vezi ce se întâmplă.

    Trimis de pe al meu SM-A510F folosind Tapatalk

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    7
    ai dreptate e logic ce zici dar sezonul trecut am jucat acelasi sistem. si aproape am reusit coroana tripla. cu 2 eliminati parca in toate meciurile. 1 campionat si 1 cupa. acum probabil am 20. nu prea are logica.