Καλησπέρα και από εμένα παιδιά.

Ονομάζομαι Μάριος και ξεκίνησα το παιχνίδι πριν από κανένα μήνα περίπου. Πλέον είμαι δεύτερη σεζόν lvl 2 manager. Αρκετά νέος δηλαδή .

Όπως θα έχετε καταλάβει ψάχνω για μερικές συμβουλές απέναντι σε κάποια συστήματα.
Το σύστημα που έπαιζα από την αρχή πιστεύω αναφέρεται στο 4-5-1v (με ένα dmc και amr-aml).Συνήθως παίζω με επιθετική ψυχολογία μιας και οι περισσότερες ομάδες στο πρωτάθλημά μου (πολλοί Τούρκοι ρε παιδί μου), μου υπολείπονται κατά 10%+ δυναμικότητας.Αρχικά έψαχνα για συμβουλές απέναντι σε 4-4-2, μιας και είχα να αντιμετωπίσω έναν αρκετά πιο ισχυρό αντίπαλο στον ημιτελικό του κυπέλλου (75% εγώ, 93% αυτός με 4-4-2 και τους πλαϊνούς του προωθημένους όχι όμως σε amr/aml).τελικά κατέβασα ένα 4-5-1 με 2 dmc,mc,mr,ml και του έριξα 4-0 στο πρώτο leg παίζοντας φουλ άμυνα με αντεπιθέσεις. Και οι δύο μάνατζερ είδαμε το παιχνίδι, πράγμα που συνήθως μου συμβαίνει πολύ σπάνια, οι περισσότεροι αντίπαλοί μου συνήθως είναι απών.

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω σχετικά με κάποιες τακτικές απέναντι στα παρακάτω συστήματα:

1)4-3w(mr,mc,ml)-1(amc)-2st
ϊδιας δυναμικότητας αντίπαλος, παίζω στην έδρα του στο πρωτάθλημα.Δεν θα δει το ματς λογικά μιας και δεν βλέπει κανένα, ενώ σχεδόν πάντα το γήπεδό του είναι άδειο. Στο πρώτο γύρο τον κέρδισα 3-2 οριακά στην έδρα μου αλλάζοντας συνέχεια τις τακτικές, τόσο συχνά που ούτε καν θυμάμαι τι έδωσα.Λέω να πάω αμυντικά (με 4-5-1 με 2 dmc ίσως? ;ή μήπως 4-1dmc-4w(ml-mc-mc-mr)-1st) για να κρατήσω αποτέλεσμα. Τι λέτε και εσείς?

2) Αγώνες ενάντια σε ομάδες με δυναμικότητα >10% από εμένα. Συνήθως ξεκινάω επιθετικά πάντα, με κοντές πάσες και αντεπιθέσεις ασχέτως του συστήματος που έχουν.Συνήθως αυτοί οι αντίπαλοι είναι πάντα απών.Λέτε να αλλάξω τίποτα?

3) Αγώνας στο δεύτερο leg του κυπέλλου. Έχω σημαντικό αβαντάζ, αλλά ο αντίπαλος πολλές φορές σκοράρει πολύ. Μετά τον αγώνα μας, το σύστημά του ήταν αλλαγμένο σε ένα κουλό 4-5-1 (με ml-mr, dmc,mc,amc).Λέω να πάω hard defending στη ρεβάνς, με 4-5-1 και δύο dmcs και να ελπίζω να μην σκοράρει πάνω από τρεις φορές, ακόμα και αν έχει αλλάξει το σύστημά του σε 4-5-1 και 4-4(dmc,mr-ml-amc)-2. Τι λέτε?