Results 1 to 6 of 6

Thread: Top Eleven- Ako sa zlepšiť (Slovak language)

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Slovakia
    Posts
    7

    Cool Top Eleven- Ako sa zlepšiť (Slovak language)

    Toto je návod pre tých, ktorí sa chcú v tejto hre zlepšiť a vyhrávať viac trofejí. Tu je niekoľko pravidiel:

    1. Každého súpera si pred zápasom analyzujte- jeho prednosti a slabiny. Napríklad ak je celý jeho tím 5- hviezdičkový, ale jeho krajný záložník 4- hviezdičkový, zvoľte útoky po práve tomto krídle.

    2. Sledujte súperovu formáciu: Ak napríklad používa formáciu s jedným MC, použite 3 MC a v spojení s bonusom držania lopty budete dominovať v strede poľa. Nezabúdajte takisto na šípky, útočnými dáte hráčovi pokyn, aby sa viac sústredil na útok a naopak, šípkou dozadu sa bude viac sústrediť na obranu. Ak ste v tomto ešte neskúsení, existuje tabuľka formácii. Na ľavej strane sú formácie a na pravej tie, ktoré by mali proti nim fungovať:http://forum.topeleven.com/formation...ation-use.html

    3. Pravidelne trénujte- s nízkymi tímovými bonusmi ťažko porazíte súpera, s ktorým ste približne na rovnakej úrovni. Ak ste trochu skúsenejší, môžte vyskúšať tzv. power train. Budete však potrebovať väčšie množstvo zelených balíkov, odporúčam aspoň 30. Vyberiete si jedného hráča, ktorého chcete zlepšiť, a trénujete ho dovtedy, kým nebude vyčerpaný. Následne mu doplníte energiu pomocou spomínaných zelených balíkov. Toto robíte dovtedy, kým sa vám balíčky neminú. Váš hráč by sa mal rapídne zlepšiť. Neodporúčam takto trénovať hráčov starších ako 25 rokov, pretože ich rýchlosť napredovania je oveľa nižšia.

    4. Nakupujte len kvalitných hráčov. Ja osobne nakupujem hráčov len nad 95 % a pod 24 rokov. Ak však ste level nižší ako 10, nič nepokazíte ani nákupom 85 % hráča. Ak sa dá, tak trochu prihliadajte aj na to, či hráč má nejakú špeciálnu schopnosť. Ak vidíte, že o hráča má záujem viacero manažérov, radšej zbytočne nemíňajte tokeny.

    5. Dávajte pozor na financie. Ak ste v mínuse, systém vám začne automaticky brať hráčov, aby sa klub dostal z mínusu. Tomuto stavu sa však dá ľahko vyhnúť. Ak máte napríklad 60 miliónov, nekupujte hráča za 55 miliónov alebo vylepšenie štadióna. Pravidelne podpisujte sponzorské zmluvy a dávajte rozumné ceny vstupeniek. Ak budú príliš nízke, síce váš štadión bude plný, ale váš zisk sa zníži. Vysoká cena vstupeniek tiež nie je dobrá, pretože na váš štadión príde menej fanúšikov a budete mať nižší bonus. Vždy sa snažte nájsť rovnováhu.

    Toto boli tie najzákladnejšie pravidlá, ktorých by ste sa mali držať. Sú určené hlavne pre začiatočníkov, skúsení hráči by ich už mali poznať. Ak máte nejaké otázky alebo pripomienky, napíšte pod tento príspevok. Rád vám odpoviem. Veľa šťastia a výhier :-)
    Crimson Wolves



  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    3
    Ahoj, díky za některé pro mě nové a užitečné tipy!!

    Nemáš odsledovanou cenu vstupenek, kolik by měla být ideální?
    Nebo je nejlepší jít cestou pokus omyl? Jednou moc a pak dle návštěvnosti snižovat?

    Díky Zbyněk

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Slovakia
    Posts
    7
    Ahoj, prepáč za neskoršiu odpoveď. Ideálna cena vstupeniek neexistuje. Napríklad ja som level 27, pre mňa je ideálnych okolo 25. Ale ak si napríklad level 5, cena bude nižšia, napríklad 5. Treba to len skúšať a nájsť správnu rovnováhu. Záleží to aj od súťaže. Napríklad cena vstupenky na priateľský zápas by mala byť nižšia ako napríklad na ligu majstrov. Liga majstrov je predsa len pre fanúšikov atraktívnejšia. Ako hovorím, treba to len skúšať a po pár zápasoch určite nájdeš tu správnu cenu. Napríklad na prvý zápas daj cenu 10, ak príde málo fanúšikov skús znížiť napríklad na 5 atd...
    Snáď pomôže
    Crimson Wolves



  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    3

    Top eleven zapas

    Prosim vas poradte mi ako mam vyhravat poradte mi proti silnim muzstvam niekedi prehravam a ako si mam kupovat hracov

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    3
    Ked som level 10 tak akich hracoch mam kupovat

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Feb 2019
    Posts
    3
    Prosim vas poradte mi ako mam vyhravat poradte mi proti silnim muzstvam niekedi prehravam a ako si mam kupovat hracov