Results 1 to 5 of 5

Thread: tavsiye

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    8

    Angry tavsiye

    size tavsiyem bu oyunu oynamayın arkadaşlar ben 100 tl yatırdım bu oyuna böyle saçma bir oyun daha görmedim resim atmak isterdim ama gerek duymuyorum kendimden 6 yıldız düşük adamla maç yaptım adam 10 cu dk da posizyonsuz gol attı ben yüzde 65 topa sahip o 35 adamın 1 adamı sakat 1 kırmızı kart 9 kişi oynuyor buna rağmen 1-0 yeniliyorumDD her maçta 10 serbest vuruştan 9 gol atan adam ne hikmetse bu maçta 11 serbest vuruşun alayını trübüne gönderiyor D ulan şerefsiz adi köpekler oyun yaptınız yaptınız milletin hakkını niye yiyorsunuz böyle malca bir oyun yapacaktınız hiç yapmasa idiniz daha iyidi burdan oyuna yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem vakit kaybından ve keriz yerine koyulmaktan başka birşey deil bu oyun 1 lira bile harcaamyın değmez harcadığım paranın hakkını alamıyorsan emek hırsızlığına giriyor ya ben bu oyunu yapıp ben ve benim gibileri keriz yerine koyan 3 kağıtcılara belki sesim gider cocuğunuzdan çıksın inş haram zıkkım olsun oyunu bıraktım tavsiyem hiç kimse oynamasın yazık emeğinize diyecek cok söz varda küfür etsem elime birşey geçmez size saygısızlık etmem bu yazıyı okuyan arkadaşlara saygısızlık olur allah belanızı versin.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    6
    ben gercekci konusayim benim takimim cok güclü ve karsiliginida aliyom ancak özelliklen bazi maclarda kasitli olarak mac kaybediyorum mesela gecenlerde dakka 80 0-3 önde giriyorum ne hikmetse maci kazanamiyom

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    40
    oyun biraz daha taktiklerdeki ince ayrıntıların üzerine kurulu gibi

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Ben de şunu öğrenmek istiyorum;
    En üst seviye antreman sahası ve araştırma merkezine sahibim. Bir adamı 2 kez iyileştirdim 3. kez de orta seviye antremanda sakatlandı. Hem de az değil 4-6 gün arası üstelik germe hareketlerinde. Hadi o adamın karakteri diyelim. Üstüste 4. gün başka bir adamım yine orta seviye germe hareketlerinde 4 gün sakatlandı. Resmen tedavi puanlarına para harcatmak için tasarlanmış bir saçmalık. Para başarıyı getirmez para harcamasan adam yok. Ben hiç bir şey anlamadım. Şu antremanlardaki sakatlık olayları bu kadar abartılmamalı. Eğer birileri ilgileniyorsa bunu görmeli ve insanlar oyundan bu kadar soğutulmamalı.

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    7
    Oyuna para yatırmana gerek yok.Ben 3 sezondur oynuyorum.Hemen hemen herşeyini çözdüm.Para yatırmadan da başarılı olunabilir.