Results 1 to 10 of 20

Thread: transfer edecek oyuncu yok

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Kesinlikle güzel fikir (altyapıdan daha kaliteli genç oyuncu çıkması) ama sizin de söylediğiniz gibi token satmak amaç ise sonrasını düşünen pek yok galiba ...

Ama ilerde başka bir firma yapar böyle bir menejerlik oyunu (token kaygısız) o zaman da bu oyunun popülerliği biter ...

Quote Originally Posted by KMos View Post
    Oyunu oynamak istiyorum ama ilerisi soğutuyor madem oyuncu yok piyasada alt yapıdan çıkanlara bir düzenleme getirilmeli en az 1 oyuncu 5 yıldız ve ücretsiz olmalı 16 gün az bir zaman değil, şunu eklemem lazım sanırım top eleven belli bir yere kadar oynasınlar zaten sonra token alıp yükseltirler :S

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Orkun Ünalan View Post
    Kesinlikle güzel fikir (altyapıdan daha kaliteli genç oyuncu çıkması) ama sizin de söylediğiniz gibi token satmak amaç ise sonrasını düşünen pek yok galiba ...

Ama ilerde başka bir firma yapar böyle bir menejerlik oyunu (token kaygısız) o zaman da bu oyunun popülerliği biter ...
    Selamlar,

Evet alt yapıdan kaliteli bir oyuncu ücretsiz fikri güzel...

Fakat token kaygısı olmadan bu oyunu düşünürsek biraz kolaylığa yöneltmesi oyunu amacından saptırır belli bir albenisi olmaz diye düşünüyorum sizce ?

Newbie
    Token kaygısız derken parayla token satışı yapmadan demek istedim ... Sponsor yada reklamlardan para kazanarakta bir oyun yapılabilir ...

Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
    Selamlar,
    Fakat token kaygısı olmadan bu oyunu düşünürsek biraz kolaylığa yöneltmesi oyunu amacından saptırır belli bir albenisi olmaz diye düşünüyorum sizce ?

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Orkun Ünalan View Post
    Token kaygısız derken parayla token satışı yapmadan demek istedim ... Sponsor yada reklamlardan para kazanarakta bir oyun yapılabilir ...
    Şu anki sistemde bu dedikleriniz zaten mevcut reklamlardan ve günlük token