Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Benim futbolculardan göndereyim sana Sent from my iPhone using Tapatalk Heheyt adamın her mevkide oyuncusu var, 64 puan benim için sınır şu anda
Originally Posted by KMos Heheyt adamın her mevkide oyuncusu var, 64 puan benim için sınır şu anda Seviye aynı olsa verirdim Sabah 6-7 civarlarında transfer listene bak o zaman iyi oyuncular olabilir.Fazla aktif kişi olmadığından çok fazla token harcamadan alabilirsin.
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Seviye aynı olsa verirdim Sabah 6-7 civarlarında transfer listene bak o zaman iyi oyuncular olabilir.Fazla aktif kişi olmadığından çok fazla token harcamadan alabilirsin. Bu sezon onu bende fark ettim bilgilendirme için teşekkür ederim ve o saatte kimse açık artırmaya katılmıyor
Originally Posted by KMos Bu sezon onu bende fark ettim bilgilendirme için teşekkür ederim ve o saatte kimse açık artırmaya katılmıyor Oyunla ilgili herhangi bir sorun olduğunda ben burdayım 😉 Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Oyunla ilgili herhangi bir sorun olduÄŸunda ben burdayım í ½í¸‰ Sent from my iPhone using Tapatalk TeÅŸekkür ederim ve açıkcası ÅŸu anda aklımda tek bir soru var, rakibe göre diziliÅŸ sizce iÅŸe yarıyor mu?
Forum Rules