Originally Posted by KMos Heheyt adamın her mevkide oyuncusu var, 64 puan benim için sınır şu anda Seviye aynı olsa verirdim Sabah 6-7 civarlarında transfer listene bak o zaman iyi oyuncular olabilir.Fazla aktif kişi olmadığından çok fazla token harcamadan alabilirsin.
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Seviye aynı olsa verirdim Sabah 6-7 civarlarında transfer listene bak o zaman iyi oyuncular olabilir.Fazla aktif kişi olmadığından çok fazla token harcamadan alabilirsin. Bu sezon onu bende fark ettim bilgilendirme için teşekkür ederim ve o saatte kimse açık artırmaya katılmıyor
Originally Posted by KMos Bu sezon onu bende fark ettim bilgilendirme için teşekkür ederim ve o saatte kimse açık artırmaya katılmıyor Oyunla ilgili herhangi bir sorun olduğunda ben burdayım 😉 Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Oyunla ilgili herhangi bir sorun olduÄŸunda ben burdayım í ½í¸‰ Sent from my iPhone using Tapatalk TeÅŸekkür ederim ve açıkcası ÅŸu anda aklımda tek bir soru var, rakibe göre diziliÅŸ sizce iÅŸe yarıyor mu?
Forum Rules