Bir tane forvet almıştım sabahleyin o saatlerde 15 token harcamıştım nerde tokeni harcadığım transferler olur gelir beni bulur bu durum da dikkatimi çekiyorama diğer transferlere baktığımda herkes 1 tokene özel yetenekli oyuncular alıyor ama ben kesin en az 10 20 token harcamam gerekiyor
![]()
Sen yeni Top Eleven aç o zamanonunla karşılaştır belki yeni açtığında bu sorunlar olmaz
yani anlamadığım Wifi den bende giriyorum ve senin gibi İOS telefondan bide dediğin sorun Wifiden kaynaklı 3 diş 5 diş çekmesi önemli olmuyor internet anlık sorun yaratırsa duraksamalar yaşatabiliyor.
Bide şu açıdan düşün 13 milyon kullanıcı arasından özellikle gidip seni bulmazlar emin ol![]()
Benim transfer listesinde 3 yıldızlı oyuncudan başka oyuncu yok; aynı seviyede olup farklı sunucuda bulunan arkadaşımda bu sorun yok ama ve en büyük sorun bu ve 1,5 yıldır aynıSende bu sorun olsa çıldırırdın bence
Bu tarz sendeki ufak sorunlar her oyunda olabilecek şeyler fakat wifi kısmındaki oyundan kaynaklı değilBugüne kadar her transferinde normalse 1 transferinde bunun olması şayet diğer transferlerinde de olmaya başladıysa o zaman bunu videolu çek bigün yollayalım.Ekibimiz hesabına girip deneme yapar ve sorunu düzeltmeye çalışır
![]()
Hocam 1 transfer ama zar zor biriktirdiğim tokenlerden bir anda 20 token gidince insanın içi acıyor yani. Sizde kısa süreli bir empati yapın alamadığınız bir oyuncu için % de 1 ihtimalli bir sıkıntı yüzünden 20 tokeniniz gidiyor gülüp geçmezdiniz ya![]()
yeni hesap açmayıda pek düşünmüyorum açıkcası 1 tek hesap yeterli bana![]()