Dün kupadan elendiğim takım ile bugün lig maçında deplasmanda karşılaştım ve 3-1 yendim ne kadar enteresan değil mi :D
Ligde inÅŸallah 26/26 yaparak ÅŸampiyon olurum.
demekki sıkıntı takımda değil oyundaymış :D bu arada siz heralde her sezon ünyesporla da karşılaşıyorsunuz :D
12-03-2015
Ercan Mehmet Minkil
Quote:
Originally Posted by Rasim Ozan
demekki sıkıntı takımda değil oyundaymış :D bu arada siz heralde her sezon ünyesporla da karşılaşıyorsunuz :D
Her sezon bu ligdeki tüm takımlarla karşılaşıyorum :D Bizim sunucuda takım yok sadece biz bizeyiz :)
12-03-2015
Cəmil Məmmədli
Quote:
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil
Dün kupadan elendiğim takım ile bugün lig maçında deplasmanda karşılaştım ve 3-1 yendim ne kadar enteresan değil mi :D
Ligde inÅŸallah 26/26 yaparak ÅŸampiyon olurum.
Abi senin oyuncular kupada heyecan yapmışlar )
12-03-2015
Ercan Mehmet Minkil
Quote:
Originally Posted by Cəmil Məmmədli
Abi senin oyuncular kupada heyecan yapmışlar )
Rakibi küçümsediler 😄
Sent from my iPhone using Tapatalk
12-03-2015
Rasim Ozan
Quote:
Her sezon bu ligdeki tüm takımlarla karşılaşıyorum :D Bizim sunucuda takım yok sadece biz bizeyiz :)
Bildiğim kadarıyla başka takım bulamayınca sunucular botları yerleştiriyordu güçlü güçlü onları da yapmamışlar ilginç valla :)
12-03-2015
Cəmil Məmmədli
Quote:
Rakibi küçümsediler í ½í¸„
Abi Bu oyunda herşey olabilir . Benim oyuncular rakibe tükürdükleri için kırmızı kart aldılar )
12-03-2015
Ercan Mehmet Minkil
Quote:
Originally Posted by Rasim Ozan
Bildiğim kadarıyla başka takım bulamayınca sunucular botları yerleştiriyordu güçlü güçlü onları da yapmamışlar ilginç valla :)
Yeni rakip olsa daha iyi olurdu artık ilk 4e girecek takımları az çok biliyoruz olmuyor bir heyecanı fazla
12-03-2015
Ercan Mehmet Minkil
Quote:
Abi Bu oyunda herşey olabilir . Benim oyuncular rakibe tükürdükleri için kırmızı kart aldılar )
Ara sıra oluyor öyle evet :)
12-04-2015
Cəmil Məmmədli
12 farkla öndeyim . Böyle giderse Alırım bu sezon Şampiyonluğu )
12-04-2015
Ercan Mehmet Minkil
Quote:
12 farkla öndeyim . Böyle giderse Alırım bu sezon Şampiyonluğu )
16 puan öndeyim :D alırım diyemiyorum yine...Büyük konuşmamak lazım :)