Quote Originally Posted by Fett View Post
Merhabalar öncelikle herkese, yeniyim forumda bi süredir takip ediyordum bi kaç sorum kaldı aklımda onları sormadan edemeyeceğim dedim..

1. topelevenhelpcenter'da transfer bölümünde, transfer listesinde mavi görünen oyuncuları, arkadaşlarınızın ki, olduğu için daha kolay alınabileceği söylenmiş.. Bu kolaylık ne oluyor?
2. Dostluk maçında deplasman takım yani davet edilen takım kondisyon eksiltisinde bulunmuyor mu? Buna dair bi yazı var aklımda, sormak istedim.
3. Forumda takım değiştirmek diye bir olay gördüm, farklı bi takımın menajerliğini üstlenmek gibi... Bu olay nasıl oluyor? Söz edilen listede kaç takım var, bu listeye nasıl ulaşabilirim?
4. Birden fazla takımla aynı telefon aynı ip adresi üzerinden oynamak kural dışı bi olay mıdır? Oyunda ban sistemi var mı?
Selamlar;

1. Mavi görünenler evet arkadaşın olan menajerler, bu menajerler seni tanıdığı için oyuncularını kolaylıkla transfer edebileceğini belirtmektedir.Örneğin ben Facebook'ta aynı seviyede olan arkadaşımla konuştuktan sonra "Görüşmeler" kısmından oyuncusu için teklif yapıyorum o da kabul ediyor ve bu sayede acaba o oyuncuyu verir mi vermez mi emin olmuş oluyorum.

2. Dostluk maçında davet edilen deplasman takımı asla kondisyon-sakatlık gibi durumları yaşamıyor.Maç esnasında deplasmandan bir oyuncu sakatlansa dahi maç bitti yazdıktan sonra sakat olan oyuncu normal sağlıklı görünüyor.

3.Tüm menajer arayan kulüpler Menajer sekmesinin altında listenelecektir. Alabileceğiniz kulüplerin en yüksek seviyesi mevcut seviyenizin maksimum 2 seviye altındadır. (Eğer seviye 1′de iseniz sadece seviye 1′deki kulüpleri alabilirsiniz ) Lütfen kulüpleri almadan önce size uygunluğuna bakınız.
Kulübü alır almaz yeni stadyumunuz, tesisleriniz, yeni takımınız, yeni finansal bütçeniz, yeni taraftarlarınız ve yeni takımınızın şimdiye kadar kazandığı kupaları kupa odanızda göreceksiniz. Hatta yeni takımınızı ücretsiz olarak adlandırabileceksiniz!
Tüm token bakiyeniz ve tedavi paketleriniz, logolarınız ve formalarınız eski takımınızda yeni takımınıza transfer edilecektir ve hatta menajer seviyenizi koruyacaksınız. Unutmayınız ki yeni kulubü aldığınız zaman tekrar eski kulübünüze tekrar dönemezsiniz. Ayrıca başka bir kulüp almak için 28 gün beklemeniz gerekli bu nedenle yeni kulübünüzü dikkatlice seçiniz! ( Kaynak: Başka bir kulüp alma - Top eleven - Futbol Menajeri Ol )

4.Farklı Facebook hesaplarınız bulunduktan sonra bu Facebook hesaplarına ait Top Eleven 2016 yı oynayabilirsin bunda bir sakınca yok.Yani aynı IP üzerinden herkes girebilir sonuçta evde tek modem fakat 5-6 birey yaşayıp bu kişilere ait Top Eleven 2016 oyunu oynayabilir.Bunda hiçbir sınırlama yok.

Fakat bazı menajerler hile adı altında haksız kazanç denilen token ve tedavi,dinlenme ve moral arttırıcı paketler aldığı "Freud takımı" bunu tespit ederse oyunda ban yemektedir.