Results 1 to 2 of 2

Thread: Tokens teklifleri

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    14

    Tokens teklifleri

    Fyber da büyük sıkıntı var bende ya çoğu teklifini indirdim tokens gelmedi tekliflerde hala daha görünüyor.. Fyber a bunu türkçe olarak bildirdim ingilizce olarak emailime ulaştıklarında anladım ki, ingilizce olarak mı şikayetimizi bildirmemiz gerekli.. Açıklamalarında ss ile bildirin gibi bişeyler demişler.. Apple kullanıyorum bu arada, bu sıkıntı sadece bende mi free tokens tekliflerinde?

    Ayrıca daily-free-app diyor bu günlük teklif yenilenmesi olmalı ama ben daha hala ilk teklifteyim indirip kullanmama rağmen hala tokens gelmedi her gün teklife bakıyorum yenilenmemişte hep aynı uygulama duruyor orada..

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Mar 2016
    Posts
    26
    Bugün bana da aynısı oldu. Tekliflere bakarken bi baktım Game of War'da kaleyi 5.seviye yapınca 35 token veriyormuş, hemen yükledim oyundaki altınları filan herşeyi harcadım 30-35 dk'da kaleyi 5.seviye yaptım sabahtan akşama kadar bekle bekle bir türlü gelmedi artık sinirlendim bende hem oyunun desteğine hem de Fyber'ın desteğine Ticket attım kaç saat oldu tık yok. Madem vermeyeceklerse boş yere uğraştırmasınlar milleti.