Yüksek seviyede olan arkadaşlar belki bilirsiniz Bazı menajerler çok düşük yıldızlı oyuncuyu kadroya koyup yıldızı düşürüyor. Ve kupada kolay takımlar çıkıyor. Şimdi baktım adam 25. seviye 40-50 kalitedeki oyuncu almış nasıl alınıyor bu oyuncular
Printable View
Yüksek seviyede olan arkadaşlar belki bilirsiniz Bazı menajerler çok düşük yıldızlı oyuncuyu kadroya koyup yıldızı düşürüyor. Ve kupada kolay takımlar çıkıyor. Şimdi baktım adam 25. seviye 40-50 kalitedeki oyuncu almış nasıl alınıyor bu oyuncular
kadrone 2 tane genç oyuncu geldiğinde 1 tanesi token ile diğeri sıfır token ile alabiliyorsun takımına. tokensız alınan yeteneği düşük olan. belki ordan almıştır oyuncuyu
Yok ben öyle yapıyorumda adam mesela 25. seviyeyse ona gelen oyuncunun kalitesi o kadar az olmaz 110-120 kalitede felan olur başka bir yolu var heralde
her lig atlayışta oyuncunun gücü düşüyor . RES de beklettiği oyuncuda olabilir belki.
Ama yaşı baya genç 18 19 yaşlarında
Bilmiyorum ozaman .Başka bir yoluda kalmadı sanırım.
Avantajı kupada kolay rakiplerin çıkmasıda ben beceremedim hep benden güçlü rakipler geliyor
benim grupta 4.seviye oyuncu vardı kupa maçında . ilk maçta o geldi ilk maçta yenmişti beni. ben 3. seviyeyim daha .Senin dediğin şeyi yaptı ozaman o eleman.
aslında oyuncularımın kalitesi yüksek onunda etkisi var siz 3. seviyedemisiniz?
ben 3.seviyedeyim daha.