Gene geçen sezon gibi full moral full kondisyon favoriteyim maçımı izliyorum rakip izlemiyor maç benim sahamda ama yeniliyorum bi ton küfür yazdım gene tutamadım kendimi satırlarca giydirdim şimdi haksızmıyım her sezon yapıyorlar aynısını illa açık ara fark atmayayım diye bu oyunda ne saçmalıklar yaşadım bu saatten sonra bana ban atsalar da umrumda değil bu yazımda küfür yazmayacağım çünkü çok küfür yazdım oyunun bize ulaşın kısmında acaba okuyorlar mı zannetmiyorum artık umrumda değil oyun bana adam gibi cevap yazmazlarsa bütün forumlarda küfür ediceğim bunlar neyin kafasını yaşıyor illa para mı yatıralım yenmek için karşı takımın menejeri acaba oyuna giriyor mu o ne haketti de benim takımı yeniyor hayla liderim yine şampiyon olucağım ama 1 takım hariç herkezden uzağım illa 1 rakip çıkarıyorlar o takım oyuna fazla önem vermese de bir sürü hikaye yazıyorlar bu ay oyuna yıllar sonra para atıcaktım 1 hafta içinde ama artık nah veririm gider fm satın alırım en azından mantıklı oyun bunun gibi para için köpeklik yapmaz