Results 1 to 4 of 4

Thread: Bu iş çok sıkmaya başladı

Rookie

Bu iş çok sıkmaya başladı

Sanırım ekran görüntüsünü sıkıntının ne olduğunu anlatmıştır. Arkadaşın şampiyonlar ligi yarı finali. Kupayı kaybetmek çok problem değil ama bu olay bana da çok sık oluyor. Gene uzak doğulu bir vatandaş ne kadar yan hesabı varsa giriş yapıp maçın içine etmiş. Bu adamlara karşı kazanmak artık imkansız oluyor.

Rookie
    Şaka gibi ama gerçek rövanş maçında bizim arkadaş kazanmış ve şimdi şampiyonlar yarı finalinde. Diğer maçta eleman gol yedikçe adam çağırmış Sanırım kuyruk daha da aşağıya devam ediyor. Bizim arkadaş artık saymayı bıraktım diyor.

Last edited by Godsend; 11-09-2016 at 08:46 PM.

Newbie yakuti's Avatar
    Benim kupa ilk 16 turunda eşleştiğim rakip iki maçta da 14-17 destekçi arası avantajla oynadı. Sizin arkadaşın örneğindeki gibi yan hesaplarla değil de her maçını destekleyenler vardı. Ona rağmen kendi sahamda farklı kazanıp gereken dersi verdim kendisine

Yani işin özü bu destekçilerin rakibinizi yenme-yenilme durumuna etkisi tahmin ettiğinizden daha az bence...

Rookie
    Hocam faceden maçım var desteğinizi bekliyorum yazarsın bir kaç kişi gelir belki oyunu oynayan. Bu elemanın aynı anda 8-9 işi gücü olmayan kişiyi ayarlaması; hadi belki diyeceğim ama anladığım kadarıyla maç başladıktan sonra hepsi sırayla giriş yapmış. Eleman belli ki yan sayfada birini açıp diğerini kapatıyor. Biliyorsunuz bir maça destek verip hemen çıksanız bile maç sonuna kadar izliyor görünüyorsunuz. Bu ufak oranlar kafa kafaya giden maçların gidişini değiştirebiliyor. Ben buna çok şahit oldum.