Quote Originally Posted by Zeki Seyhan View Post
yeni sistem artı ve eksiler içeriyor..

1-her seviye transfere girdiği için topçu satmak özellikle yaşlı topçuları satmak daha kolay hale geliyor.

2-en büyük artı ise topçuyu almadığın zaman token kaybın yok bildiğimiz ihale usülü yıllardır olması gereken yani..

eksiler daha fazla gibi

1-özel yetenek ekranda yok topçunun üstüne tıklamak gerekiyor bu olmamış..

2-kimin topçusu olduğunu göremiyoruz..

3-istatistik yok topçu hakkında fikir edinemiyorsunuz..

4-her seviye transfere girdiği için maalesef transfer kesinlikle artık daha zor ben öyle tokenler şaçamam tarnsfer için 3-5 çok kaliteli özel yenetenekli ve gençse duruma göre 10 tokenle transfer bitecek şimdi her seviye giriyor ve 2-3 tokenlik adamlar 25-30 tokene satılıyor..

5-bugün özel yetenekli bir topçu kalitesi %90 sırf kendi seviyem görse bu topçuyu alan olmazdı 1 tokenle transfer kesinlikle biterdi benim öyle tek tokenle çok topçu almışlığım vardı fakat bu topçu 30 tokene gitti..

6-birde satışa çıkarttığım topçunun ihalesini göremiyorum kim alıyor belli olmadığı gibi ona kaç para vermiş olurlarsa olsunlar bana sabit bir ücret ödemesi yapılıyor 3 topçu sattım hepside 125 milyona satıldı dedi ve kaliteleri 92-99 arsı idi..

7-90 kalite özel yetenekli adam 30 tokene 175 e giderken benim topçularda özel yetenekli ve daha yüksek kalite olmasına rağmen 125 e gitmiş yani burda bir tuhaflık var..

ÖNERİM bu ihale usülü yani topçuyu alanın token ödemesi yaptığı şeklinde devam ederken fakat seviye farkları gözetilerek bu yapılmalı en kötü seviyeleri 1-5 6-10 11-15 gibi 5 seviye içinde sınırlamaları lazım benim seviye 42 mesela 40-45 arası seviyeler transfere girmeli şimdi 1 de var 15 de bu çok ama çok kötü...
Ben de çok merak ediyorum şu transfer sistemini. Tüm transferleri sezonun son iki günü ile sezonun ilk dört günü içerisinde yaptığımdan beklemedeyim. Ama yarın akşam başlayacağım satışlara.