Originally Posted by
Zeki Seyhan
yeni sistem artı ve eksiler içeriyor..
1-her seviye transfere girdiği için topçu satmak özellikle yaşlı topçuları satmak daha kolay hale geliyor.
2-en büyük artı ise topçuyu almadığın zaman token kaybın yok bildiğimiz ihale usülü yıllardır olması gereken yani..
eksiler daha fazla gibi
1-özel yetenek ekranda yok topçunun üstüne tıklamak gerekiyor bu olmamış..
2-kimin topçusu olduğunu göremiyoruz..
3-istatistik yok topçu hakkında fikir edinemiyorsunuz..
4-her seviye transfere girdiği için maalesef transfer kesinlikle artık daha zor ben öyle tokenler şaçamam tarnsfer için 3-5 çok kaliteli özel yenetenekli ve gençse duruma göre 10 tokenle transfer bitecek şimdi her seviye giriyor ve 2-3 tokenlik adamlar 25-30 tokene satılıyor..
5-bugün özel yetenekli bir topçu kalitesi %90 sırf kendi seviyem görse bu topçuyu alan olmazdı 1 tokenle transfer kesinlikle biterdi benim öyle tek tokenle çok topçu almışlığım vardı fakat bu topçu 30 tokene gitti..
6-birde satışa çıkarttığım topçunun ihalesini göremiyorum kim alıyor belli olmadığı gibi ona kaç para vermiş olurlarsa olsunlar bana sabit bir ücret ödemesi yapılıyor 3 topçu sattım hepside 125 milyona satıldı dedi ve kaliteleri 92-99 arsı idi..
7-90 kalite özel yetenekli adam 30 tokene 175 e giderken benim topçularda özel yetenekli ve daha yüksek kalite olmasına rağmen 125 e gitmiş yani burda bir tuhaflık var..
ÖNERİM bu ihale usülü yani topçuyu alanın token ödemesi yaptığı şeklinde devam ederken fakat seviye farkları gözetilerek bu yapılmalı en kötü seviyeleri 1-5 6-10 11-15 gibi 5 seviye içinde sınırlamaları lazım benim seviye 42 mesela 40-45 arası seviyeler transfere girmeli şimdi 1 de var 15 de bu çok ama çok kötü...