Results 1 to 2 of 2

Thread: Top Eleven skorlarları önceden belirliyor

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jun 2018
    Posts
    21

    Top Eleven skorlarları önceden belirliyor

    Maç başladığında dakip edin maçın adamını rakiptemi yoksa sizdemi diye . Maçın başından sonuna kadar takip edin hem rakibi hem sizin oyuncuları . Maçın adamı kimdeyse maçı o kazanıyor . Benim yenilip yenilmiyeceğimi 2. yarı başladığında anlıyorum .Birçok maçta bunu gözlemledim. Malesef tüm maçlar hileli oyun ve sistem üzerine kurulu .Sanırım maç başlamadan önce o piti piti kremalı sepeti yapıyor yada portakalı soydum baş ucuma koydum diyip bir alip belirliyor. Rakip benden güçsüz, Tüm oyuncularım %100 kondisyon moral , antreman seviyem 10 .Ayağıma değen tüm topları rakip alıyor .Langırt maçı gibi bir korner bir penaltı 2 serbest vuruşla oyunu kazanıyor. Dediğimi gözlemleyin (YASAKLI KELİME ENGELLENMİŞTİR) anlarsınız .
    Last edited by Ercan Mehmet Minkil; 09-29-2018 at 05:07 AM.

  2. #2
    Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Turkey
    Posts
    2,825
    Quote Originally Posted by adamfb View Post
    Maç başladığında dakip edin maçın adamını rakiptemi yoksa sizdemi diye . Maçın başından sonuna kadar takip edin hem rakibi hem sizin oyuncuları . Maçın adamı kimdeyse maçı o kazanıyor . Benim yenilip yenilmiyeceğimi 2. yarı başladığında anlıyorum .Birçok maçta bunu gözlemledim. Malesef tüm maçlar hileli oyun ve sistem üzerine kurulu .Sanırım maç başlamadan önce o piti piti kremalı sepeti yapıyor yada portakalı soydum baş ucuma koydum diyip bir alip belirliyor. Rakip benden güçsüz, Tüm oyuncularım %100 kondisyon moral , antreman seviyem 10 .Ayağıma değen tüm topları rakip alıyor .Langırt maçı gibi bir korner bir penaltı 2 serbest vuruşla oyunu kazanıyor. Dediğimi gözlemleyin anlarsınız .

    Selamlar;

    Benim hesabımıda ekleyin ve maçımı izleyin kaç kaç bitecek olacağını maçın başlarında bana da anlatırsanız net olarak ben de bunu gözlemlemiş olacağım. Ve ona göre de raporum da göndereceğim.
    Last edited by Ercan Mehmet Minkil; 09-29-2018 at 05:08 AM.