Selamlar Ercan Hocam.
Öncelikle ilginiz ve saygınız için tekrardan teşekkür ederim.
Dürüstlük anlayışınızdan ödün vermediğinizi görüyorum. Aynı değer yargılarıyla hareket eden biri olarak üzerinde şüphe olan konuları tekrar izaha açık bir şekilde anlatabilirim. Düşüncelerimin ve tespitlerimin çok büyük bir kısmının doğruluğuna emin olarak sunum yaptım. Fakat siz bazı düşüncelerime katıldığınızı söylemişsiniz.
Anlaşılamadığım diğer hususları da belirterek neden katılmadığınızı vurgularsanız, daha geniş çerçevede anlaşılırlık sunmak isterim.
İnsanlar bu mesajı okuduğunda kafalarında hakkım adına şüphe kalsın istemiyorum.
Daha öncede yazdığım gibi; oyunu ciddi anlamda oynamaya çalışanlar neler ile karşı karşıya kalacak, neleri göze almaları gerekecek ve nasıl bir oyun politikasının içerisinde bulunacak bunu bilmeleri adına bu konuyu oluşturdum. Zaten haksızlığa uğramışlığımın telafisi yapılamıyor. 4 sezon boyunca 2000 dinlenme paketi, yaklaşık 1000 token harcadığım bu süreçte tek kupa alamamış olmamın haksızlığını oyun nasıl telafi edebilir. Boşa geçen onca zaman zarfı.
İnsanlar her şeyi şeffaf olarak görmeli. Adil olmadığını düşündüğüm bir oyunda neleri göze alabileceklerini görüp oyuna o yaklaşımda bulunmalılar.
Oyunun adil olduğunu görebilseydim, oyunun mobil versyondaki en iyi futbol oyunu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirdim. Fakat oyunun bu yönüyle referansı hak etmediğini düşünüyorum.
Ben oyuna son bir sezonluk daha şans vericem, aynı saçmalıkların devam etmesi halinde onca kulup kaynaklarıma aldırmadan adresimi silicem. Şahsıma söz verdim. Umrumda değil bu kadar saçmalşan bir oyun ile zamanımı çöpe atmayı düşünmüyorum.
Sizden tek ricam, raporlarınızda şunu belirtmeniz: Bu kalitedeki oyuncular, adilliğinizi yitirdiğiniz için oyunu bırakmaya başladı. Bunu not düşerseniz emeğimin karşılığını aldığımı düşüneceğim.
Menajerler ile tanış bölümündeki yeni video da oyuncunun kalitesini göstermek adına aynen şu cümle yazmakta::
En iyi oyuncusu kulüp için 400'den fazla maç çıktı ve neredeyse 500 gol attı!
Benim en iyi oyuncum 734 gol attı!
Oyunun oyuncu kalite kıyaslama kriteri buysa, hangi kalite de bir oyuncu adres siliyor bilsinler.
Çok iyi oyuncuların bu saçmalıklar nedeni ile oyunu bıraktığına bizzat şahit oldum.
Sonuç olarak ne biz kaybederiz ne siz fakat oyun sürekli olarak kaybetmeye mahkum..
Cevabınızı bekliyorum.
Teşekkürler.