Merhaba Gokill, bildiğin gibi çubuklu forma dediğin 5 çubuktan oluşur, dünyanın her yerinde popüler olanı böyle. peki top eleven adminleri kıt mı arkadaşım 3 tane çubukmu olur ya? geçen haftalarda ilk defa bi 5 çubuklu forma gördüm oda yeşil beyazdı hoşuma gitmedi zaten. Kısaca zaten "KISITLI" olanforma tasarımlarına en azından bir yenilik olarak 5 çubukluyu görmek istiyorum.
2. olarak: Renkler gerçekten çok kısıtlı, NFS oynayanlar bilir, araba tasarlarken bir RENK ÇEMBERİ vardır, ve daha birçok oyundada var. Bu özellik kesinlikle eklenmeli, herkes kendi istediği ara tonları yapabilmeli bence. ve lacivert renk çok soluk bana kalırsa, renk çemberinin yanına parlaklık ayarlayıcı bir şeyde eklenebilir bence.
DEDİKLERİM OYUNUN SİSTEMİNİ ZORLAYACAK ŞEYLER DEĞİL, LÜTFEN BUNLARI OYUNUN ASIL ADMİNLERİNE İLET. SONUCUNU da bana bildir lütfen bu başlıktan.
Bu kçük detaylarla SIKILDIĞIM oyundan tekrar zevk alabilirim bir nebze
VE SON OLARAK: GokiLL markette güzel logolar yok hiç tabiikide her zevke uyamaz ama haftada bir kez geleceğine hergün logo gelse en azından beğenme şşansımız artar, logo&&forma almak için token SATIN alırız, bu sayede oyun kâr eder. Gokill açıkcası bizim fikirlerimizi asıl adminlere taşıdını düşünmüyorum umarım benimkini iletirsin. ve HERGÜN ÇEVRİMİÇİ OLSAN daha iyi olacak, sonuçta kosoca Türkiye'nin tek adminisin galiba.