pozdrav,imam problem sa ucitavanjem igrice vec cetiri dana,otvori mi onu prvu starnu odradi loading i tu stane i cao,probao sam sa savetima brisanjem kesa i ono za adobe ali nista isto uvek,nece da ucita i gotovo...
ako imate resenje pomozite,hvala
Printable View
pozdrav,imam problem sa ucitavanjem igrice vec cetiri dana,otvori mi onu prvu starnu odradi loading i tu stane i cao,probao sam sa savetima brisanjem kesa i ono za adobe ali nista isto uvek,nece da ucita i gotovo...
ako imate resenje pomozite,hvala
da napomenem ,da sa racunarom nisam nista radio,nista brisao nista dodavao....samo odjednom ovako,otvori ovo ucita i cao
Drugi pretraživač?
to je na chrome,sad sam install mozilu isto sve
Tako je i kod mene pa sam provali da ako promenim adresu onda proradi. Probaj ovo Play Now - Top Eleven be a Football Manager
Inace, mislim da bi bas mogli da napravi PC aplikaciju, da ne mora stalno da se startuje browser/FB... !!!
Aleksandre,
Ako jos uvek nisi resio ovaj problem, kontaktiraj Nordeus Support
Ima li jos ko probleme pri ocitavanju igrice?Gotovo citavu noc preko moba-pojavljuje se greska pri spajanju na server...Jel samo kod mene il je i kod ostalih tako?
I preko fona i kompjutera radi igra bar kod mene.
Radio sam nocnu,pa sinoc od ponoci do 7 nije htjelo...sad je OK,ide normalno...pozz Shadow
Nema na čemu, vrv je do servera bio problem dešava se.
meni je ceo tim nestao kao da ne igram top evelen. molim za pomoc. pozdrav