Hvala.![]()
Kako se bliži kraj sezone igramo sve bolje:
Rešio sam Parka da častim skill poenima koje je zaradio sa svih 36 komada
Digao se je iz pepela posle slabih ocena i doprineo boljoj igri tima u finišu sezone.
Ukoliko Adeline danas ne kiksne sutra bi trebalo i teoretski da obezbedimo trofej u ligi...
Ovo je protivnik u finalu lš :
Izbacili smo mnogo jače ekipe iz takmičenja ali ipak ne smemo potceniti ekipu koja je izbacila prvog favorita za trofej iako su slabijeg kvaliteta i jedan igrač im igra van svoje pozicije.
Moj vrsni, novi, perspektivni mladi napadač ne može da se mrdne sa ocene 5. Treća za redom u ligi, četvrta sa kupom. Daću mu još malo fore, a onda neka traži novu kuću.
PS kakav je ovo bag sa posetom i posedom???
![]()
U ligi je juče sve rešeno
Srećno svim menadžerima koji danas imaju finale lš![]()
Čestitam Svajc. Takođe srećno svima u finalu LŠ. Meni će trebati puno sreće.![]()
Nažalost nisam uspeo potpuno da okrenem sezonu ali ok je i ovako teško je bilo doći i do promocije:
Ima malih šansi za to 4-to mesto ali smatram da nisam te sreće![]()
Nazalost mi smo nase finale izgubili,iako smo bili puno jaci od protivnika...Na pocetku smo promasili nekoliko prilika,a poslije nas je stigla kazna.Dobro smo igrali,ali u finalu smo zakazali...jednostavno treci naslov za redom nije sudjen...BICE BOLJE!Ostaje nam borba u ligi za naslov...
Jos jednom sretno svima!
Ja sam osvojio ligu sampiona danas , i zagarantovano sam prvi u ligi . Najuspesnija sezona do sada , 24 level . Ne kupujem tokene.
Mourinho is back![]()
Ponovo sam se vratio Top Elevenu i povratak je bio uspešan.
Tim je bio u očajnom stanju, ali uspeo sam da izmenim situaciju i osvojim prvo mesto sa deset bodova više od drugoplasiranog tima.
Pozdrav za sve igrače i oni koji me znaju i one koje ću već upoznati.![]()