I ne kupujem scout igrace,vec najjace na mom levelu...
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
Printable View
I ne kupujem scout igrace,vec najjace na mom levelu...
Jesi li pokusao da uzimas tokene preko mytapyou
Posto imas isti mob kao ja
Mytapjoy
Nisam,probacu... :)
Skidas opustano tokene :-) i plus imas dva tretmana dnevno tj.crveni kofercici
Ae videcemo kad stignem kuci...
Ok :-))))
Daj da ti vidim ekipe u ligi.. .:D
Vas dvojica najbolje preko privatnih poruka da komunicirate ili jos bolje preko FB-a :D
@Macva - svako kupuje tokene u skladu sa mogucnostima i u skladu sa zeljom. Ja ovde necu govoriti da li kupujem niti cu da savetujem ljude da li da kupuju ili ne. Svako neka radi sta misli da je pravilno.
@NTNK - Znam kako izgledaju te teske sezone :) Opusteno, uzivaj u igri :D
Ma tako je Milane Dj. pa ti si car :-)
Hahahahaha...molio bih moderatore da obrisu prethodne postove...
Hvala... :)
Haaaaaaaa
Imas poruku na forumu...
Neverovatan poraz 3-0 u kupu....steta uligi drzimo 1 mesto :D
Pišite slobodno tu smo i da pišemo :D
Što se tiče kupovine tokena, ko ima neka plaća zbog takvih ogroman broj igrača igra besplatno :)
Joj sto sam se sad najeo cevapa jbt...posle prvenstvene utakmice (pobeda 0:7) smo igraci i ja svratili na klopu...auuuuu...haos...a pevaljka,ode sa dva moja napadaca u nepoznatom pravcu...
JBT kako zavidim vama na balkanskim serverima!!! Ja sam upao na internacionalni i na pola/kraj sezone kad se kupuju igrači za preprodaju ide se po 6-7 rundi, a da ne pričam o igračima koji se kupuju za takmičenje! Prvih nedelju dana, čak i rano ujutro po našem vremenu, ide se po 20-40 rundi. Posle toga oko 10ak rundi je prosek.
Inače, utakmice u prvenstvu su mi oko 6 ujutro, pa ne pratim. Imam 0-0-3 u ligi i 6 tim po kvalitetu. U LŠ je malo bolja situacija, trebalo bi da prođem kao prvi. U kupu me je razbio kod kuće 3:0 sa sve bonusom. Sad idem u goste sa blanko čekom, pa da vidimo da li će nešto biti. Za sada sam uspeo da kupim samo jednog DC DR za 11T, a treba mi jos DC, DMC, 2xMC, AMC AMR. Cilj mi je da u ligi opet doguram do 4 mesta i da igram LŠ sledeće sezone, ostalo dokle stignem. O trofejima nema ni govora, a po svemu sudeći ni u narednih par sezona. Ostali igrači imaju previše para/T i ne mogu da se nosim sa njima.
Level?
level 7
Ne znam sta da ti kazem,ako nisi zadovoljan uvek mozes da krenes iz pocetka... :D
A da li opet budeš na istom serveru ili se to ne zna? I na ovom mom braća ubiše kad je kupovina igrača u pitanju. Mada malo šta može zamijeniti tu radost kad kupiš igrača nakon 20-ak rundi. :cool:
Ti se bas radujes kada potrosis 20 tokena da bi doveo jednog igraca? Blago tebi ako ti je uzivanje .Ja sam srecan kad za jedn token dovedem igraca , ma nema vece srece .haaaaaa
Haaaaaa, koji si nivo themahe97?
http://www.dodaj.rs/f/7/dm/4EkXRRHq/screenshot2.jpg
Slabo i ove sezone. Mada ove nemam vremena da pratim mečeve stiskaju privatne obaveze. Slab izbor igrača na TL tako da mi igra par pojedinaca koji ređaju 4-5,
Kup, idemo dalje.Liga, sve pobede 23:0 gol razlika a u ligi sampiona dve pobede.Ludnicaaaaaa :-)
Tuga,cemer i jad...
NTNK United 25lvl - FC LIVERPOOL 26lvl
http://i1358.photobucket.com/albums/...psa96434e6.png
@Macva FC Nivo 11
Ispali iz kupa (već) u kvalifikacijama. Prva utakmica nerješeno 3:3 kod kuće i danas u gostima opet nerješeno 2:2. Tako da se sada okrećemo ligi da ostvarimo što bolji plasman, makar da prođemo. Trenutno drugoplasirani, prvi ima isti broj bodova ali mu je gol razlika 11:0.
Jos jedan derbi u kupu, mnogo jeben protivnik me ceka
Imao sam ovakav raspored utakmica:
petak, 22:10
subota, 02:11
subota, 09:21
i dobio sve sa po tri gola razlike. :cool:
Veliki uspjeh za mene pošto sam početnik i nemam zamjenu za svaku poziciju. Spasili pomalo relaksacijski poeni (i moja pijana nazočnost na prve dvi utakmice). :D
Liga Sampiona - 3.kolo
Srđan FC - NTNK United
0 : 1
Milane, jesi li opet sa srkijem u grupi
Aham... :)
Ja 9 bodova, jos bod i u 1/8 finala sam
Sreca tvoja pa nisam ja sa vama u grupi :-)
Bilo bi malo mnogo jos i da si ti sa nama...bilo prosle sezone...
Haaaaaa
Kod me dobre ekipe u ligi sampiona ali nadam se bar polufinalu