Pa to ti bude tamo negde posle 20 levela, bar kod mene su se te ekipe pojavile. Ko zna sta rade kada ih ubacuju u slabije levele
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
Pa to ti bude tamo negde posle 20 levela, bar kod mene su se te ekipe pojavile. Ko zna sta rade kada ih ubacuju u slabije levele
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Nego po cemu vi vidite da li je netko aktivan ili ne?
Evo mojih protivnika po jacini
![]()
Pa tebi pola lige aktivno, to ti je super za igranje. Vidis kakva mu je ekipa , koje su jacine, koliko godina imaju igaci, da li su usli sada u taj nivo ili stari na tom nivou... To su ti neki parametri
.
Meni je liga ove godine dosta teža, puno je više aktivnijih, ali i ekipa sa više zvjezdica od mene. Objektivno, imam ekipu za 3. ili 4. misto, ma da će dosta ovisiti o sreći tijekom sezone, ozljedama i sličnom.
Pogledao sam samo skupinu Lige prvaka, koju bih trebao bez problema proći. Sve tri ekipe su po kvaliteti lošije od moje.
U Kupu opet igram s ekipom identične kvalitete. Čini mi se da lik nije toliko aktivan, trebao bih proći.
Liga:
LŠ:
Pojačanja:
Dosta novih igrača videćemo kako će se pokazati. Nemam nekih velikih očekivanja za predstojeća takmičenja. Izjednačeni su timovi manje-više tako da je nezahvalno bilo šta predvideti.
Last edited by Shadow; 02-11-2014 at 06:16 PM.
Dva puta vodio i izgubio. Surovo nema šta:
![]()
Ono kad primiš gol u 88' minuti i ukradu ti 3 boda
Prva utakmice LŠ odigrana nerješeno 1:1
Last edited by TheMahe97; 02-11-2014 at 09:07 PM.
Ludili raspored xD