Pa to ti bude tamo negde posle 20 levela, bar kod mene su se te ekipe pojavile. Ko zna sta rade kada ih ubacuju u slabije levele
Sent from my LG-P760 using Tapatalk
Pa to ti bude tamo negde posle 20 levela, bar kod mene su se te ekipe pojavile. Ko zna sta rade kada ih ubacuju u slabije levele
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Nego po cemu vi vidite da li je netko aktivan ili ne?
Evo mojih protivnika po jacini
Pa tebi pola lige aktivno, to ti je super za igranje. Vidis kakva mu je ekipa , koje su jacine, koliko godina imaju igaci, da li su usli sada u taj nivo ili stari na tom nivou... To su ti neki parametri
.
Meni je liga ove godine dosta teža, puno je više aktivnijih, ali i ekipa sa više zvjezdica od mene. Objektivno, imam ekipu za 3. ili 4. misto, ma da će dosta ovisiti o sreći tijekom sezone, ozljedama i sličnom.
Pogledao sam samo skupinu Lige prvaka, koju bih trebao bez problema proći. Sve tri ekipe su po kvaliteti lošije od moje.
U Kupu opet igram s ekipom identične kvalitete. Čini mi se da lik nije toliko aktivan, trebao bih proći.
Liga:
LŠ:
Pojačanja:
Dosta novih igrača videćemo kako će se pokazati. Nemam nekih velikih očekivanja za predstojeća takmičenja. Izjednačeni su timovi manje-više tako da je nezahvalno bilo šta predvideti.
Last edited by Shadow; 02-11-2014 at 07:16 PM.
Dva puta vodio i izgubio. Surovo nema šta:
Ono kad primiš gol u 88' minuti i ukradu ti 3 boda
Prva utakmice LŠ odigrana nerješeno 1:1
Last edited by TheMahe97; 02-11-2014 at 10:07 PM.
Ludili raspored xD