hvala ;) onda ce biti dobro,ionako nemam puno kesa...
Printable View
Skilovi vam ostaju 100%.To radim svake sezone jer igracima koji mi ne trebaju nabijem specijalnu osobinu pa ih na pocetku nove stavim na TL il dam na pregovori i tako zaradjujem dosta para,a zna biti i T-na.Nemojte zajeb. Milana,samo ih ostavi covjece pa rasprodaj tako sutra,a ako mozes kom nauci specijalnost(koji ti je blizo 40 skila)...SRETNO SVIMA
da li cete ovu temu sutra zatvoriti a otvoriti novu? :D
Tema se zatvara sutra u 12h...
A u 00:00h otvaram novu...
Čestitam svima na osvojenim trofejima i svima vama puno uspeha u novoj sezoni
ova utakmica na kraju sezone nije bila za one slabije zivaca igrali smo u gostima protiv tomasz fc i naravno pobjedili 2:3 teskom mukom no na pocetku krenulo je sve naopako vec sto nije pocela utakmica domacin u 1 min zabija za vodstvo od 1:0 i onda jos jedna solo akcija domacina u 38 min povisuje na 2:0 i tako se odlazi na odmor u nastavku nastupamo mi domacin nije mogo vise od toga igra se 54 min korner za liverpool nas centralni igrac Schwarz ubacuje u sesnaesterac a tamo napadac dzhambazov zabije za 2:1 i kad se cinilo da ce utakmica tako zavrsit u 68 min radimo 3 izmjene i mjenjamo formaciju u 4-1-2-2-1 i isplatilo se za potpuni preokret u samo 4 min prvo u 81 min na asiststenciju burana colchero zabije za poravnanje rezultata na 2:2 i onda taj koban minut za domacina 85 min se igra slobodan udarac za liverpool arici izvodi slobodan udarac a tamo se nalazi nas obrambeni igrac poljak rybicki koji s ruba kaznenog prostora zabije jedan projektil u same raslje za konacnu pobjedu za kraj od 2:3 i oprostili se pobjedom za ovu sezonu koju zavrsavamo kao 2 na tabeli samo 2 boda iza marlbora uspjesna sezona za nas ma da smo ostali bez titule ali nema veze bit ce jos prilika u daljim sezonama i ostalim sezonama koje dolaze borit cemo se opet za 1 2 mjesta i naravno u ligi sampiona ali i kupu takodjer cemo se borit i nadam se da necemo ispast u grupi u ligi sampiona jer smo imali jake timove s 26 levela i samo jedanput pobjedili a ostalo 3 poraza eto tolko za ovu sezonu sad idemo dalje u sljedecu sezonu i zellim svim menaderima puno srece jos uspjesniju sljedecu sezonu sa puno trofeja i naravno cestitam svima onima koji su nesto osvojili u ovoj sezoni :D
http://i.imgur.com/4UHoy2z.png
statistike utakmice posjed 43:57 ucinak 25:30
http://i.imgur.com/Ksk7O5s.png
ljestvica konacni poredak 26 kolo srebrno 2 mjesto :D
http://i.imgur.com/832kjhp.png
...Evo jadna zanimljivost,za ljubitelje statistike,analizirao sam jedan klub iz moje lige koji je,prosecno,na svakoj utakmici primao devet golova a ono sto je bas zanimljivo,nije zavrsio na zadnjem mestu,dobro bio je prezadnji,eto kako se mogu osvajati rekordi,pa makar i u negativnom smislu a ne biti najgori...
Simba care cestitam na naslovu :D
SImba...jeziva zavrsnica... :D
Jucer dao gol u 90 minuti za naslov, danas samo ovjerio :D
...I to je zanimljivo,taj prezadnji bi,verovatno bio zadnji,da nije pobedio zadnjeg i tako osvojio neki bod,ali mu je gol razlika za medalju...
III,OVOJ SEZONI DOSAO JE KRAJ :)
Moja druga sezona u vodjenju kluba Old Schoola je dosao kraj. Sezonu mozemo okarakterisati kao solidnu, vise uspesnu nego ne uspesnu.
Da krenemo od lige.
Krenula je sezona, mislio sam da ce se Old School i Man.Utd koji je osvajac lige boriti za titulu. Onda je dosao tim Srbija RolePlay i krenuo je da gazi. Ja sam se zapitao kako ih zaustaviti i dosao je mec sa njima kod kuce. Odrao sam ih 4:1 i izbio na prvo mesto. Oni su jos nekoliko kola kiksali i ja sam izbio jedno 10 kola pre kraja na celo sa 6 boda prednosti. On je onda krenuo da gazi kao i Man.Utd i Bayern Munchen, a ja sam krenuo da tonem. Pri kraju sezone ja sam od 1. spao na 5. mesto i molio sam se da upadnemo u Ligu Sampiona. Zadnja 3. kola smo imali lake protivnike. Prvo 2:1 protiv Universe FC, zatim 0:2 protiv Sodor FC. I onda je doslo zadnje kolo imao sam 1. bod vise od petoplasiranog, ali sam igrao sa najlosijom ekipom u ligi i vec se slavila Liga Sampiona. Treceplasirano je imao tezak mec protiv ekipe koja se borila za prelazak u sledecu ligu tezu od ove. Aston Villa koja je bila treceplasirana samo da ne pobedi i mi smo treci, ali ona je izgubila mi smo pobedili 4:0 i dosli do 3. mesta. Bayern Munchen ih je prestigao jer je imao bolju gol razliku koju je stekao neverovatnom pobedom od 11:2 u zadnjem kolu. A ekipa Srbija RolePlay je kiksnula i odigrala svega 0:0 protiv Max FC i tako omogucila Man.Utd. da osvoji ligu. Mi smo bili 3. u ligi i tako ponovili proslogodisnji uspeh.
http://i.imgur.com/941LF4T.png
Liga Sampiona
Grupa je izvucena lepa grupa sanse su bile velike za prolaz bio je jedan malo tezi tim Povratnici. Krenuli smo sa dve pobede, a onda su dosli oni i oni su pre tog kola imali dve pobede. Pobedili smo ih na nasem stadionu sa ubedljivih 3:0 i dva dana kasnije kod njih 0:2. To je znacilo da je obezbedjen prolaz u nokaut fazu. Onda sam ja mojom greskom preforsirao igrace na treningu i onda sam morao odmarati najbitnije i tako sam kiksnuo i remizirao u zadnja dva kola i Povratnici je bio iza mene 1 bod. Nokaut faza, tezak protivnik. Prvi mec,vodimo 0:1, 83' minut i primamo gol 1:1. Revans na mom stadionu 1:0 vodim, a na sredini drugog poluvremena izjednacenje 1:1 koliko je ostalo i do kraja regularnog toka. U produzecima je isto tako ostalo i cekali su se penali, a penali su igra na srecu. Nazalost tu igru nismo dobili i eliminsani smo.
Kup
Pretkolo, dvomec u kojem su svi ocekivali prolaz koji se i desio. U prvom mecu je bilo 0:1, a drugom 6:0 rutinski prolaz dalje.
Kvalifikacije, protivnik FC Herenda prva utakmica teska kod kuce i razocaravajucih 0:0, drugi mec 1:5 opet rutisnka pobeda i prolaz dalje.
Plej Of je usledio, protivnik Slavko Czv FC prvu utakmicu smo dobili u gostima rezultatom 0:3, a drugo izgubili 0:1 zbog igranja sa drugom postavom i odmaranje najbitnijih igraca.
Osmina finala, protivnik Tasty FC tim koji smo morali dobiti, prvu utakmicu je obelezila goleada i moja pobeda od 4:5, dok smo u revansu bili ubedljivi i pobedili sa 4:1. Prolaz dalje je obezbedjen.
Cetvrt finale, protivnik FK Vojvodina tim nivo nizi od mene, znali smo da nece biti lako. Nismo lepo proanalizirali tim protivnika i postavili smo sudeci po rezultatu losu postavu i izgubili 3:0. U drugom mecu nam je trebala bar isto toliko pobeda, vodili smo 2:0 i onda je usledio preokret i izgubili smo 2:3.
Sledece sezone je imperativ barem polufinale. :)
Text je pisan uz pregrst poteskoca sa internetom konekcijom.I zbog toga cete biti uskraceni slikama iz Lige Sampiona i slikom Kupa. :-(
Cestitke od sefa strcunog staba Old Schoola ekipi SImbi na osvojenoj tituli.Izvanjam se sto nisam mogao doci imao sam sastanak sa predsednikom mog kluba ( zajebavala me je internet konekcija :-( )
Pa evo i kraja ove sezone. Ne naročito uspešne li eto po kvalitetu smo tu oko 5-og mesta. Slatka pobeda za kraj protiv bugarina koji nas je izbrisao iz liste prijatelja:
http://www.dodaj.rs/f/O/106/3b2n6ZCj/screenshot1.jpg
http://www.dodaj.rs/f/2N/kG/o19j3jT/screenshot2.jpg
PS:
Skilovi se prenose u sledećoj sezoni:
http://www.dodaj.rs/f/24/tR/33LUOsg3/screenshot3.jpg
Ne prenose se samo kada prodate igrača kod sledećeg vlasnika.
http://img.tapatalk.com/d/14/06/01/8amy4uqy.jpghttp://img.tapatalk.com/d/14/06/01/uhu6aza5.jpgMacva je vratila titulu u svoje klupske prostoriji a takodje izborila ucesce u LS za sledecu sezonu posle 1 pauze.Sta recibza ovu sezonu osim da je bila mnogo,mnogo dobra .Konacno smo osvojili kup, posle 2 finala i to ubedljivo 9:2.Uprava FK Macve je posle ove sezone odlucila da menadzeru Sinisi produzi ugovor na 1000000000... sezona :-)))))) Ljudi, cestitam svima koji su nesto osvojili a koji nisu, zelim vise srece u novoj sezoni.Posebno bih voleo da Aca uzme kup u sledecoj sezoni, kao i Milan.Idemo dalje u nove pobede...:-) P.S. Milane vidimo se ujutro na transver listi :-))
Idemo Mačvaaaaaaa
Svaka cast Sinisa...idemooooo :D
Salim se,nece ceo,ali bice vecina... :D
Čestitam svima koji su osvojili bilo koji trofej :)
Čujemo se sutra ujutru :D
Shadow,a sto ne izbacis te prijatelje vidis da su puni para i da ne mozes ti tu nista da uradis u vezi titule...
Sledece sezone ces opet igrati sa njim... :D
Au,sezona za pamćenje trenutno,liga šampiona osvojena,i sada liga...zamisli...juče uvodim Atanga u oba meče oko 65 minuta i lik u oba meča daje gol u 90. minut i donosi mi ligu i ligu šampiona :D. Pritom sam sa drugoplasiranim u ligi imao isti broj bodova,ali bem li ga više sam punio mreže :P.
Dakle to je to,nisam sinoć i danas pisao izveštaje,biće kasnije ili sjutra u novoj temi rezime prošle sezone,kao i u galeriji tima :).. Hvala svima koji su nas i noćas podržavali.
I čestitke svima kojima još nisam čestitao titulu.
I pitanje jedno,na onim negonacijama,ako nekog igrača hoću da kupim,piše mu sa strane 9T,ja tih 9T dajem nordeusu je li pa tek posle ono kada uvećavam ponudu idu tokeni igraču ili ovo što piše 9T sa strane odmah ide 9T igraču? Ako razumijete šta oću da piutam,ni ja ne znam najbolje da obijasnim :).
9T ide Nordeusu a sve sto das preko ide igracu...
Primer...
120M + 3T idu igracu a 14T ide Nordeusu...ukupno si potrosio 120M + 17T :)
A jesu našli fazon kako da zarade tokene,znači ako mi neko prodaje igrača za 7 tokena,ja moram da dam 9t nordeusu,plus posle uvećam ponudu,još 7 nordeusu i 7 njemu to je 23 tokena? Skupo ubiVa :)
Evo samo jedne slike,tabela lige je u pitanju,da vidite kako je bilo gusto,a imao sam najvalitetniji tim u ligi :)
http://i.imgur.com/rsm16gh.png
Ja se ubi od pisanja,a niko nista haha . :-)
Cestitke momcima koji su osvajali titule,za veliko cudo i ja sam pored ludog termina igranja uspio,sad se jedino nadam,da se taj terim nece ponovit,inace sam na*ebo.
Ako bude isti,idem da nadjem glavnog i odgovornog,da se obracunamo. :D
Baresi idi u pregovore i probaj da kupis igraca ali nemoj da stvarno ponudis nego samo vidi kako funkcionise...ne moze da skodi...
Sta ce ovaj turcin ovde..Mozda oce da prodje kao murat kod Obilica haha :D Nemoj ban Milane samo se salim :-)
Boki,Boki...ccc... :)
A jednostavno ne mogu da odolim,kada se setim tako neke gluposti ahahaha. Ja odbrojavam jos koliko do otvaranja novog podforuma za sledecu sezonuu :-)
Cekaj jos 15min i postavljam... :)
Ne kontam ali nema veze :cool:
Bolje sto ne kontas..Znas da od mene nije nista pametno :-)
Posljednji post prije zaključavanja ove teme :cool:
Tema zatvorena :D